Follow us

Η πρώτη red carpet εμφάνιση της Kristen Stewart

μετά από το σκάνδαλο του... χωρισμού

Η πρώτη red carpet εμφάνιση της Kristen Stewart

μετά από το σκάνδαλο του... χωρισμού

Έχουν περάσει έξι εβδομάδες από τη μέρα που το εξώφυλλο του περιοδικού US Weekly αποκάλυψε τον κρυφό δεσμό της Kristen με τον Rupert Sanders, τον σκηνοθέτη της ταινίας "Snow White and the Huntsman". Μέσα σε αυτό το διάστημα οι δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές των ταινιών Twilight απέφυγαν τα φώτα της δημοσιότητας ενώ ο Robert Pattinson μετακόμισε από το σπίτι τους. Ο R-Patz αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα ενώ η Kristen δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Stewart έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο. Η 22χρονη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια δημιουργία του Zuhair Murad συνδυασμένη με μαύρες γόβες Jimmy Choo. Το μόνο διαφορετικό στοιχείο στην εμφάνιση ήταν τα μαλλιά τα οποία για πρώτη φορά βλέπουμε να είναι χτενισμένα τόσο ίσια και πιασμένα προς τα πάνω. Μια σκούρα ροζ απόχρωση στα χείλη ολοκληρώνει την εμφάνιση δίνοντας ένα σοφιστικέ και πιο femme fatale τόνο.


Η πρώτη red carpet εμφάνιση της Kristen Stewart

H Kristen βρέθηκε στο Τορόντο για την προοώθηση της ταινίας της "On The Road" και φυσικά πόζαρε με τους συμπρωταγωνιστές της Garrett Hedlund και Kirsten Dunst.

Η πρώτη red carpet εμφάνιση της Kristen Stewart  - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ