Follow us

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος”

Eίμασταν εκεί και μεταδίδουμε: Όλες οι λεπτομέρειες, τα τραγούδια, φωτογραφίες και βίντεο! Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος”


Όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συναυλία γεμάτη ένταση, αγαπημένα τραγούδια, διάσημους τραγουδιστές και 20 χρόνια επιτυχιών.


Το κατάμεστο Ολυμπιακό στάδιο υποδέχτηκε όλους τους καλλιτέχνες που είχαν συνεργαστεί, ή ακόμα συνεργάζονται, με τον ταλαντούχο δημιουργό Φοίβο, τους άκουσε, σιγοτραγούδησε μαζί τους και στο τέλος τους αφιέρωσε το πιο δυνατό χειροκρότημα. Δες εδώ όλο το χρονικό:

Την συναυλία άνοιξε η Δέσποινα Βανδή με το τραγούδι “Γεια” που έκανε τεράστια επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Φαντασμαγορική χορογραφία -δια χειρός Φωκά Ευαγγελινού- με το μπαλέτο να κρατάει φαναράκια και να συνοδεύει την Δέσποινα Βανδή σε ένα εντυπωσιακό χορευτικό.

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος”
Δέσποινα Βανδή on stage

Την σκυτάλη πήρε ο Θάνος Καλλίρης που μας γύρισε στα παλιά και την δεκαετία του '90 όταν τραγουδούσε “Έπιασε βροχή, αγάπη καλοκαιρινή” και εμείς ερωτευόμασταν ξανά.

Ο Διονύσης Σχοινάς, πιο κεφάτος και ανανεωμένος από ποτέ, ανέβηκε στην σκηνή και μοιράστηκε με τους θαυμαστές του τρεις από τις μεγάλες του επιτυχίες, μέσα σε αυτές και το "Συγκοινωνούντα Δοχεία".

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος” - εικόνα 2
Ο Διονύσης Σχοινάς με απίστευτη διάθεση

Μέσα σε μια κατακόκκινη τουαλέτα έκανε την εμφάνισή της η Μαντώ. Η απίστευτη φωνή της έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν και το τραγούδι “Δανεικά” μας άγγιξε για μια ακόμα φορά.

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος” - εικόνα 3
Η Μαντώ και το μπαλέτο που την πλαισίωνε

Ένα ωραίο μπαλέτο με μωβ κοστούμια συνόδεψε την “Ανεμώνα” του Δημήτρη Κόκοτα που τραγούδησε 4 τραγούδια του Φοίβου από τις πρώτες του δουλειές.

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος” - εικόνα 4
Δημήτρης Κόκοτας και αέρας από '90s

Το μικρόφωνο πήρε η πιο νέα γενιά με τον Tus και την Ελεάννα Αζούκη να ξεσηκώνουν τους νεαρότερους και όχι μόνο. Έπειτα, ο Άκης Δείξιμος συνόδεψε τον εκκεντρικό τραγουδιστή στην πρόσφατη επιτυχία τους σε στίχους του Φοίβου “Καν' την”.

Και αυτός που περίμεναν πολλές νεαρές κοπέλες βγήκε στην σκηνή. Ο Νίνο, που ομολογουμένως δεν τον χορτάσαμε, μας τραγούδησε τις τελευταίες του μεγάλες επιτυχίες όπως “Θεός” και “Οκ”.

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος” - εικόνα 5
Ο Νίνο παρά τα προβλήματα ήχου που υπήρχαν ήταν εξαιρετικός και τα έδωσε όλα!

Χρωματιστά μπαλόνια κατακλύζουν την σκηνή και μια γνώριμη μελωδία μας συντροφεύει. Η Έλλη Κοκκίνου και η “Κοσμοθεωρία” της, μέσα σε ένα γαλάζιο αποκαλυπτικό φόρεμα, μας γύρισε λίγα χρόνια πίσω. Highlight της βραδιάς τα ΜΑΤ που ανέβηκαν στην σκηνή για χάρη του τραγουδιού “Ερωτεύτηκα”.


Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος” - εικόνα 7
Η Έλλη Κοκκίνου με το εντυπωσιακό της μπαλέτο

Η νεότερη γενιά που εκπροσωπεί ο Θάνος Πετρέλης ξεσηκώθηκε με τις επιτυχίες που εμπιστεύτηκε ο Φοίβος στον τραγουδιστή τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος” - εικόνα 8


Δες επίσης:

Αποκλειστικές Backstage φωτογραφίες: 20 χρόνια Φοίβος

Διάβασε την συνέχεια της συναυλίας στην σελίδα ii



Τα τσιφτετέλια του Πάνου Καλίδη έβαλαν φωτιά στην αρένα σε μικρούς και μεγάλους.

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος” - εικόνα 9

Η σκηνή, έπειτα, γέμισε παπαράτσι, ανθρώπους με μικρόφωνα και κάμερες. Ένα κόκκινο χαλί στρώθηκε και μια αυλαία από πίσω άνοιξε. Η Άντζελα Δημητρίου έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα κινητά της αρένας ήταν όλα ψηλά και απαθανάτιζαν την μια και μοναδική Λαίδη που εμφανίστηκε πιο αποκαλυπτική από ποτέ, με see through διαφάνεια για φούστα και ένα μαύρο κορμάκι.

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος” - εικόνα 10

Λίγη ώρα χαλάρωσης μας πρόσφερε ο απίστευτος και τρομερός DJ Mιχάλης Τσαουσόπουλος, που για την ακρίβεια αντί να μας ξεκουράσει μας ξεσήκωσε περισσότερο.

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος” - εικόνα 11
Μιχάλης Τσαουσόπουλος

Η Δέσποινα Βανδή και πάλι ανέλαβε δράση. Με ένα κατακόκκινο κολάν καικαπέλο, τραγούδησε το “Υπάρχει ζωή”κάνοντας όλες τις κοπέλες να ταυτιστούν μαζί της. Το πρόγραμμασυνεχίστηκε με την Δέσποινα να τραγουδάει τις τεράστιες επιτυχίες της,αποτέλεσμα της 16χρονης συνεργασίας της με το Φοίβο, και διάφορα άσπραμεγάλα κουτιά να χτίζουν κάθε φορά και άλλο σκηνικό κάνοντας τηνπαρουσία της πάνω στην σκηνή μια από τις πλέον εντυπωσιακές.

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος” - εικόνα 12
Η δεύτερη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

ΗΚαίτη Γαρμπή μας είχε λείψει. Με μια μαύρη εξώπλατη τουαλέτα έκανε το πιο δυναμικό comeback και αποθεώθηκε από τοκοινό που “πήρε το μικρόφωνο” και τραγουδούσε το τραγούδι “Χαμένα”.

ΟΘάνος Πετρέλης και πάλι στην σκηνή για να “μας κεράσει” και άλλατραγούδια που μας έχουν κρατήσει κατά καιρούς την καλύτερη συντροφιά.

Πυροβολισμοίακούγονται και στοχεύουν στο μεγάλο video wall. Η λέξη που σχηματίζεταιμας μαρτυρά ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θα κάνει την πιο εντυπωσιακήείσοδο. Μέσα σε μια μαύρη αντίκα αμάξι βγαίνει ο “κόκκινος” ΜΑΖΩ καιξεσηκώνει του πάντες με την τεράστια επιτυχία του “Gucci φορέματος”.Έπειτα, για χάρη του “Σαββάτου” το χορευτικό οπλίζεται με ομπρέλες και οΜαζωνάκης μας αποχαιρετά.

Διάβασε τι φόρεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης on stage εδώ!

Τρεις μηχανές μεγάλου κυβισμούεμφανίζονται στην σκηνή. Αυτό που σκέφτονται όλοι είναι ότι θαεμφανιστεί κάποιος άντρας καλλιτέχνης. Όμως η γνώριμη και άκρωςξεσηκωτική μουσική των “Μασάι” μας σηκώνει από τις καρέκλες μας και ηΈλλη Κοκκίνου λικνίζεται στους ρυθμούς του τσιφτετελιού. Φορώντας μαύροκολάν και γιλέκο με στρας να κρέμονται δεν ήξερε “Τι της έχει βρει” αλλάωστόσο “Θα περιμένει”. Ήταν η τελευταία εμφάνιση της διάσημηςτραγουδίστριας.

Δες σε βίντεο την πρώτη εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου:




Δες επίσης:

Αποκλειστικές Backstage φωτογραφίες: 20 χρόνια Φοίβος
Τι φόρεσε η Έλλη Κοκκίνου στη συναυλία 20 χρόνια Φοίβος;


Και άλλες λεπτομέρειες στην σελίδα iii



Ο Αντώνης Ρέμος πήρε τη σκυτάλη μαζί με πολλά ποδήλατα που κατέκλυσαντην σκηνή, που είχε την μορφή δρόμου. Φυσικά η αποθέωση ήρθε όταντραγούδησε μαζί με όλους τους θαυμαστές του την τεράστια επιτυχία “Τιήμουν για σένανε”. Έπειτα, υποδέχτηκε στο πλάι του την Μαντώ καιερμήνευσαν μαζί το επιτυχημένο ντουέτο “Εμείς” από τον πρώτο δίσκο τουΑντώνη Ρέμου . Ένα ντουέτο που μας συγκίνησε και μας έκανε να νιώσουμε ότι θαθέλαμε να δούμε στην σκηνή και άλλους συνδυασμούς τραγουδιστών που έχουνσυνεργαστεί στο παρελθόν.

“Αυτό το κάτι που θέλει” ακόμα δε τοέχουμε μάθει αλλά δεν μπορούσαμε να χορτάσουμε την Καίτη Γαρμπή. “Μαςέπιασαν οι ευαισθησίες μας” και η ίδια μας αποχαιρέτησε με τον καλύτεροτρόπο.

Η στιγμή που περίμεναν οι fans του λαϊκού τραγουδιούέφτασε. Η μπάσα βαριά φωνή του Βασίλη Καρρά γέμισε το ΟΑΚΑ και τιςπερισσότερες φορές οι φωνές του κοινού συνόδευαν όλες τις μεγάλεςεπιτυχίες του φτασμένου καλλιτέχνη. Το δεύτερο -και τελευταίο- ντουέτοτης βραδιάς ήταν του Βασίλη Καρρά και την Κωνσταντίνας που εμφανίστηκεμε άσπρο grecian style φόρεμα και μας ανατρίχιασε με την ερμηνεία τηςστο “Δηλητήριο”.

Η επόμενη και καταληκτική παρουσία ήταν καιπάλι αυτή της Δέσποινας Βανδή. Με ένα μιξ παλιών και καινούριωνεπιτυχιών, όπως το "Νυχτολούλουδο" και το "Γυρίσματα", έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η επετειακή αυτή συναυλία γιατα “20 χρόνια Φοίβος”.

Τέλος, σε μια από τις σπάνιες φορές πουμιλάει, όπως δήλωσε και ο ίδιος, ο Φοίβος ανέβηκε στην σκηνή μαζί μεόλους τους καλλιτέχνες που τον τίμησαν και τον τιμούν τόσα χρόνια καιευχαρίστησε με την δική του σειρά όλους αυτούς που του έχουν σταθεί όλοναυτόν τον καιρό και το κοινό που τον αγαπάει και τον στηρίζει με τοντρόπο του.

Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος” - εικόνα 13
Ο Φοίβος στο ΟΑΚΑ


Δες επίσης:

Αποκλειστικές Backstage φωτογραφίες: 20 χρόνια Φοίβος
Τι φόρεσε η Έλλη Κοκκίνου στη συναυλία 20 χρόνια Φοίβος;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ