Follow us

Emmy Awards 2012 Gossip: Ατύχημα με το φερμουάρ της Sofia Vergara!

Δες την σέξι φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter της!

Emmy Awards 2012 Gossip: Ατύχημα με το φερμουάρ της Sofia Vergara!

Τα βραβεία Emmy έγιναν την Κυριακή το βράδυ αλλά οι παρασκηνιακές λεπτομέρειες ακόμα συζητιούνται.

Η Sofia Vergara ήταν μια από τις δυναμικές παρουσίες της βραδιάς. Κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις περπατώντας στο κόκκινο χαλί φορώντας μια γαλάζια τουαλέτα Zuhair Murad που αναδείκνυε τις καμπύλες της.

Emmy Awards 2012 Gossip: Ατύχημα με το φερμουάρ της Sofia Vergara!

Βέβαια, αρκετοί ήταν αυτοί που την χαρακτήρισαν ως κακοντυμένη και απολύτως προβλέψιμη. Από αυτό, λοιπόν, συμπεραίνουμε ότι μάλλον το κακό το μάτι έφταιγε για το ατύχημα που της συνέβη. Η κωμική ηθοποιός, 20 λεπτά πριν ανέβει στην σκηνή του Nokia Theatre, είχε ένα μίνι ατύχημα, το οποίο και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Twitter.

Το φερμουάρ του φορέματος που κούμπωνε στην πίσω -κάτω- πλευρά της, αφήνοντας την σέξι πλάτη της ακάλυπτη, άνοιξε κατά τη διάρκεια την τελετής. Το απρόβλεπτο αυτό ατύχημα, ωστόσο, δεν έριξε ψυχολογικά την διάσημη ηθοποιό, αντιθέτως, μάλιστα, το διασκέδασε, ανεβάζοντας διάφορες φωτογραφίες και γράφοντας ότι "με αυτά που συμβαίνουν αγαπάει την ζωή της".

Emmy Awards 2012 Gossip: Ατύχημα με το φερμουάρ της Sofia Vergara! - εικόνα 2

Μάλιστα η απύθμενα σέξι και αποκαλυπτική φωτογραφία του ανοιχτού φερμουάρ που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και έγινε σήμερα ένα από τα θέματα όλων των media!


Emmy Awards 2012 Gossip: Ατύχημα με το φερμουάρ της Sofia Vergara! - εικόνα 3

Μετά την βραδιά των Emmy και τα τέσσερα βραβεία που απέσπασε η κωμική σειρά "Modern Family", πρωταγωνίστρια της οποίας είναι η Sofia Vergara, όλοι μαζί το διασκέδασαν απολαμβάνοντας την επιτυχία. Στην φωτογραφία παρακάτω η 41χρονη Sofia με τον αρραβωνιαστικό της, Nick Loeb, με τον οποίο οι φήμες θέλουν σύντομα να παντρεύεται.

Emmy Awards 2012 Gossip: Ατύχημα με το φερμουάρ της Sofia Vergara! - εικόνα 4

Δες επίσης:
Βραβεία Emmy 2012: Οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί
Περισσότερες εμφανίσεις από τα Βραβεία Emmy 2012
Όσα έγιναν στην συναυλία “20 χρόνια Φοίβος”

Ποια άλλη πρωτιά είχε η Sofia Vergara; Διάβασε στην σελίδα ii



Παρά τα κακεντρεχή σχόλια που γράφτηκαν από μερικούς για την όχι και τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση της Sofia Vergara, η ίδια κατάφερε να αποσπάσει το ενδιαφέρον των social media και πιο συγκεκριμένα του Facebook.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξέδωσε το ίδιο το Facebook η "Modern Family" πρωταγωνίστρια μονοπώλησε τα σχόλια των εκατομμυρίων χρηστών που την έχρησαν ως καλοντυμένη της βραδιάς.

Ακολούθησαν η εξίσου εντυπωσιακή Christina Hendricks που με την Christian Siriano τουαλέτα της έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί!

Emmy Awards 2012 Gossip: Ατύχημα με το φερμουάρ της Sofia Vergara! - εικόνα 5

Στην επόμενη θέση συναντάμε την Heidi Klum, θέση που δεν μας μας εκπλήσσει αφού το όνομά της ακούγεται διαρκώς τις τελευταίες ημέρες λόγω της σχέσης που διατηρεί με τον σωματοφύλακά της.

Emmy Awards 2012 Gossip: Ατύχημα με το φερμουάρ της Sofia Vergara! - εικόνα 6

Ακόμα πιο κάτω έρχεται η Amy Poehler...

Emmy Awards 2012 Gossip: Ατύχημα με το φερμουάρ της Sofia Vergara! - εικόνα 7

...και η γλυκιά πλην κατσούφα Zooey Deschanel.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ