Follow us

ΒΙΝΤΕΟ: H Sofia Vergara μιλάει για το ατύχημα με το φερμουάρ την βραδιά των Βραβείων Emmy

Τι ακριβώς συνέβη και πώς ένιωσε;

H Sofia Vergara μιλάει για το ατύχημα με το φερμουάρ την βραδιά των Βραβείων Emmy


Το μεγαλύτερο gossip της βραδιάς των Βραβείων Emmy -εκτός από τα βραβεία που δόθηκαν- ήταν ομολογουμένως το σέξι ατύχημα της Sofia Vergara.


Η 40χρονη ηθοποιός κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήρθε αντιμέτωπη με ένα απρόβλεπτο γεγονός, καθώς το φερμουάρ του φορέματός της άνοιξε. Η ίδια μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες στο Twitter της διακωμωδώντας το περιστατικό.

ΒΙΝΤΕΟ: H Sofia Vergara μιλάει για το ατύχημα με το φερμουάρ την βραδιά των Βραβείων Emmy

Η πρωταγωνίστρια του Modern Family βρέθηκε στην εκπομπή της Katie Couric και μίλησε για το στυλιστικό αυτό ατύχημα εξηγώντας τι έγινε και το πώς ένιωσε.

Αρχικά η Κολομβιανή ηθοποιός μίλησε για την επιλογή του συγκεκριμένου ρούχου: “Πάντα διαλέγω ρούχα που δε θα φορούσα ποτέ άλλοτε. Εννοώ που αλλού θα μπορούσα να φορέσω ένα τέτοιο φόρεμα εκτός από ένα event σαν αυτό; Γι' αυτό επωφελούμαι από την κατάσταση και θέλω να πάω με το καλύτερο φόρεμα που μπορώ, όσο πιο λαμπερό τόσο καλύτερα, δε θα πήγαινα με ένα απλό μαύρο φόρεμα” εξηγεί και συνεχίζει προσπαθώντας να εξηγήσει το τι συνέβη: “Αυτά τα φορέματα είναι πολύ ευαίσθητα. Δεν επιτρέπεται να κάνεις και πολλές κινήσεις”.


ΒΙΝΤΕΟ: H Sofia Vergara μιλάει για το ατύχημα με το φερμουάρ την βραδιά των Βραβείων Emmy - εικόνα 2
Για την βραδιά αυτή η Sofia φόρεσε μια ολοκέντητη τουαλέτα δια χειρός Zuhair Murad

Και αναλύει το περιστατικό: “Είμαστε σχεδόν στο τέλος του show και ήθελα να πάω να βγάλω μια φωτογραφία με την Julie (μια δημοσιογράφο) και σηκώνομαι. Και έρχεται ο φίλος μου, ο Nick, και μου λέει “Οοοοχι” και εγώ λέω “Τι;” και μου είπε να κάτσω κάτω (...) Δεν έδωσα πολύ σημασία ενώ όλοι είχαν δει την ευαίσθητη περιοχή μου. Δηλαδή νόμιζα ότι ήταν κάτι μικρό όχι σαν κουρτίνα που άνοιξε και όλα ήταν έξω” αποκαλύπτει η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός.

Ολοκληρώνοντας είπε ότι κάθισε μετά καθ' όλη τη διάρκεια στην καρέκλα της μέχρι το επόμενο διάλειμμα όπου πήγε στα παρασκήνια και επιδιόρθωσαν την ζημιά. “Ήθελα να το φτιάξω ή να κάνω κάτι γιατί είχα το προαίσθημα ότι θα νικήσουμε και δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να ανέβω στην σκηνή” δηλώνει για τη στιγμή που η σειρά Modern Family στην οποία πρωταγωνιστεί κέρδισε το “Βραβείο καλύτερης κωμικής σειράς” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Δες το σχετικό βίντεο:




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ