Follow us

Nicole Kidman: "Έζησα μία περίοδο βαθιάς κατάθλιψης"

Η ηθοποιός μιλά για τη ζωή της πριν και μετά το διαζύγιο με τον Tom Cruise

Nicole Kidman: "Έζησα μία περίοδο βαθιάς κατάθλιψης"

Η ηθοποιός μιλά για τη ζωή της πριν και μετά το διαζύγιο με τον Tom Cruise


Η Nicole Kidman άνοιξε την καρδιά της στο RadarOnline.com και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, πριν και μετά το διαζύγιο με τον εξίσου ηθοποιό, Tom Cruise.

Η πρωταγωνίστρια του Moulin Rouge παραδέχεται ότι ήταν πολύ μικρή όταν παντρεύτηκε τον Tom, ήταν μόλις 23 χρονών. Παρόλα αυτά αισθάνεται απέραντη ευγνωμοσύνη για τα δύο υιοθετημένα παιδιά που απέκτησε μαζί του. “Δε μετανιώνω γιατί από αυτόν τον γάμο έχω την Bella και τον Connor. Άλλωστε με τον Tom είχαμε ένα υπέροχο γάμο για μεγάλο διάστημα”, δήλωσε η Kidman.

Η Kidman χώρισε με τον Cruise μετά από 11 χρόνια κοινού, έγγαμου βίου. Η όμορφη ηθοποιός από την Αυστραλία πιστεύει ότι η κατάθλιψη προέκυψε εξαιτίας του γεγονότος ότι δε μπορούσε να αποκτήσει παιδί από τον Tom Cruise. Οι αποτυχημένες προσπάθειες τεχνητής γονιμοποίησης δεν απέδωσαν και μία αποβολή ήρθε να επιδεινώσει την κατάσταση.

“Είχα δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος, αλλά όλα απέτυχαν. Δε μετανιώνω ούτε για αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα. Προφανώς, έπρεπε να συμβεί. Όλα αυτά με έκαναν να ωριμάσω”, αποκάλυψε η πανύψηλη ηθοποιός.

Παρά τις δυσκολίες η Kidman προχώρησε στη ζωής της και το 2006 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Keith Urban. Δύο χρόνια αργότερα, ήρθε στη ζωή τους η πρώτη τους κόρη, Sunday-Rose. Η ευτυχία της οικογένειας Keith-Kidman ολοκληρώθηκε με τη γέννηση της δεύτερης κόρης τους, Faith, που γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 2011 μέσω παρένθετης μητέρας.

“Για χρόνια σκεφτόμουν ότι δεν πρόκειται να μου συμβεί και είχα συμβιβαστεί με αυτό το θλιβερό γεγονός. Όταν έμεινα έγκυος, ήταν μία τεράστια έκπληξη για μένα! Ήταν το θαύμα που συνέβη στη ζωή μου”, αναφέρει στη συνέντευξή της η Nicole.

Nicole Kidman: "Έζησα μία περίοδο βαθιάς κατάθλιψης"
Η Nicole Kidman μαζί με το σύζυγό της, Keith Urban, σε πρόσφατη εμφάνιση τους σε gala προς τιμήν της αυστραλής ηθοποιού.

Διάβασε επίσης:
Η Nicole Kidman θα υποδυθεί την Grace Kelly
H Nicole Kidman στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar
Ο Zac Efron μιλάει για τις ερωτικές σκηνές με την Nicole Kidman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ