Follow us

Πώς γιόρτασαν οι stars την ημέρα των Ευχαριστιών;

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Πώς γιόρτασαν οι stars την ημέρα των Ευχαριστιών;

Τι έκαναν αυτή την σημαντική ημέρα οι πιο διάσημοι celebrities;


Εχθές η Αμερική γιόρταζε την ημέρα των Ευχαριστιών. Το Thanksgiving, όπως αποκαλείται, είναι μια ετήσια παραδοσιακή γιορτή που γίνεται στη Βόρεια Αμερική. Στις ΗΠΑ η Ημέρα των Ευχαριστιών εορτάζεται κάθε χρόνο την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου (μεταξύ 22 και 28 του μηνός). Η γιορτή αποκαλείται και "Ημέρα της Γαλοπούλας", διότι σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου που κρατάει ως την Πρωτοχρονιά και γι' αυτό την ημέρα αυτή το βασικό έδεσμα είναι η γαλοπούλα.

Οι celebrities δε θα μπορούσαν να μην γιορτάσουν και παράλληλα να μας δείξουν μέσω των social media τι έκαναν αυτή τη σημαντική ημέρα.

Δες παρακάτω φωτογραφίες:

Πώς γιόρτασαν οι stars την ημέρα των Ευχαριστιών;
Η Heidi Klum έδειχνε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη πάνω από την γαλοπούλα, την οποία περίμενε με ανυπομονησία γράφοντας “Επιτέλους” μαζί με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter της .


Πώς γιόρτασαν οι stars την ημέρα των Ευχαριστιών;  - εικόνα 2
Ο σύζυγος της Jessica Alba, Cash Warren, μας ενημέρωσε μέσω Twitter ότι όλα ήταν υπό έλεγχο σχετικά με τον εορτασμό της Ημέρας των Ευχαριστιών στο σπίτι του. Μάλιστα δεν έκρυψε και την χαρά του αναφέροντας: “Έχω τόσα πολλά πράγματα για τα οποία νιώθω ευγνώμων, αρχίζοντας από την οικογένειά μου. Η αγάπη μας είναι βαθιά και ο δεσμός μας πολύ στενός”.


Πώς γιόρτασαν οι stars την ημέρα των Ευχαριστιών;  - εικόνα 3
Η Katy Perry μπορεί να μην μας έδειξε φαγητό αλλά προτίμησε να περάσει την μέρα αυτή μαζί με την οικογένειά της και αγαπημένα πρόσωπα.


Δες και άλλες φωτογραφίες των stars στην σελίδα ii




Πώς γιόρτασαν οι stars την ημέρα των Ευχαριστιών;  - εικόνα 4
H Jessica Simpson γιορτάζει για πρώτη φορά μαζί με την οικογένειά της γι' αυτό θέλησε να τους κάνει ένα προσωπικό δώρο. Έφτιαξε μια κάρτα, λοιπόν, του συζύγου της, Eric Johnson, που κρατάει την μικρή τους κόρη, Maxwell, την οποία έδειξε στους χιλιάδες θαυμαστές που την ακολουθούν.


Πώς γιόρτασαν οι stars την ημέρα των Ευχαριστιών;  - εικόνα 5
Η Tyra Banks το έριξε έξω στις γιορτές και δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για τις θερμίδες. Μάλιστα ρώτησε: “Μπορούν να θεωρηθούν οι ζαχαρωμένες γλυκοπατάτες και τα ζαχαρωτά σαν λαχανικά;”


Πώς γιόρτασαν οι stars την ημέρα των Ευχαριστιών;  - εικόνα 6
Η μικρή Suri φέρεται ότι ταξίδεψε στο Λονδίνο για να συναντήσει τον μπαμπά της και να είναι μαζί του αυτή την σπουδαία μέρα. Μπαμπάς και κόρη έχουν να συναντηθούν από τον Ιούλιο ενώ φήμες θέλουν να έχουν αφήσει την επικοινωνία τους πολύ χαλαρή. Η Katie από την άλλη βρήκε την ευκαιρία και επισκέφτηκε τους δικούς της στο Ohio.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ