Follow us

Kristen Stewart: «Είμαι ένα σύγχρονο, ευαίσθητο, κανονικό κορίτσι»

Τι δήλωσε για τους ρόλους που υποδύεται και τον χαρακτήρα της;

H Kristen Stewart στο εξώφυλλο του περιοδικού V!

Η Kristen Stewart κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού V και στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τους ρόλους που υποδύεται αλλά και για τον χαρακτήρα της.


“Είναι πραγματικά πολύ περίεργο να πρέπει να υποδυθείς έναν άλλον άνθρωπο” δήλωσε η 24χρονη πρωταγωνίστρια της διάσημης ταινίας Twilight και συμπλήρωσε: “Και μετά υπάρχουν και τόσοι άνθρωποι που σε βλέπουν να το κάνεις. Έχεις την εμπειρία να διαβάζεις κάτι και να το κάνεις πραγματικότητα, και βασικά αν δε το κάνεις είναι σαν να το διαγράφεις. Κάθε μέρα γυρίσματος μιας ταινίας στερείσαι τον κόσμο για να το πετύχεις, είναι μεγάλη η ευθύνη”.

Kristen Stewart: «Είμαι ένα σύγχρονο, ευαίσθητο, κανονικό κορίτσι»

Ενώ, παράλληλα, μιλώντας για την νέα της ταινίας “Οn the Road” και τον ρόλο της Marylou που ενσαρκώνει, αποκάλυψε κάποια σημεία του χαρακτήρα της: “Είμαι ένα σύγχρονο, ευαίσθητο, κανονικό κορίτσι, και είναι δύσκολο να προσπαθώ και να συμπάσχω με κάποιον που φαίνεται να έχει μια έλλειψη κατανόησης. Ο ρόλος της Marylou φαίνεται λίγο σκληρός στο βιβλίο. Δεν έχω συναντήσει ποτέ ένα άτομο που είχε πραγματικά τόσα νεύρα”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ