Follow us

Η Kristen Stewart παραδέχεται ότι απάτησε τον Robert Pattinson!

Με επίσημη ανακοίνωσή της...

Η Kristen Stewart παραδέχεται ότι απάτησε τον Robert Pattinson!

Δε προλαβαίνουμε τις εξελίξεις...

Μια οι εμφανίσεις του ζευγαριού Kristen Stewart και Robert Pattinson έσταζαν μέλι, την άλλη συγκατοίκησαν, την επόμενη η Kristen τον απατάει και τώρα το παραδέχεται.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του περιοδικού Us Weekly που περιλάμβανε φωτογραφίες της Kristen Stewart και του εραστή της, Rupert Sanders, η ίδια με ανακοίνωσή της παραδέχεται το "παραστράτημα" της.

Η Kristen Stewart παραδέχεται ότι απάτησε τον Robert Pattinson!
Το εξώφυλλο του περιοδικού Us Weekly

"Λυπάμαι ειλικρινά για τον πόνο και την ντροπή που προκάλεσα στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου και σε όλους όσους επηρέασε όλο αυτό. Αυτή η στιγμιαία παρεκτροπή μου, έχει βάλει σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο από καθέναν, τον Ρομπ. Τον αγαπάω, τον αγαπάω. Λυπάμαι ειλικρινά πολύ" ανακοίνωσε η 23χρονη ηθοποιός.

O 41χρονος -παντρεμένος- σκηνοθέτης από την άλλη σε αποκλειστική του δήλωση στο People εξομολογείται: "Είμαι εντελώς ανόητος που προκάλεσα τόσο πόνο στην οικογένειά μου. Η όμορφη γυναίκα μου και τα γλυκά παιδιά μου είναι όλα όσα έχω. Τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Προσεύχομαι να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά μαζί".


Η Kristen Stewart παραδέχεται ότι απάτησε τον Robert Pattinson!  - εικόνα 2
Ο Rupert Sanders σκηνοθέτης της ταινίας "Snow White and the Huntsman" στην οποία πρωταγωνιστεί η Kristen Stewart


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ