Follow us

Η Jennifer Lopez σε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση!

Στην Κωνσταντινούπολη για το εξώφυλλο του περιοδικού Harper's Bazaar...

Η Jennifer Lopez σε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση!

Σε ένα τεράστιο ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, έναν από τους πολλούς σταθμούς που έκανε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής της περιοδείας, φωτογραφήθηκε η Jennifer Lopez για χάρη του περιοδικού Harper’s Bazaar.


Η Jennifer Lopez σε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση!

Στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για το super αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε για την βραδιά των Grammy Awards το 2000.

Η Jennifer Lopez σε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση! - εικόνα 2

«Είμαι τραγουδίστρια. Είμαι χορεύτρια. Είμαι show woman. Είμαι ηθοποιός. Αυτά υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω. Όλα αυτά με κάνουν καλύτερο γονιό και καλύτερο άνθρωπο» δήλωσε με ειλικρίνεια η 43χρονη Λατίνα τραγουδίστρια.

Η Jennifer Lopez σε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση! - εικόνα 3

Όσον αφορά το αποκαλυπτικό φόρεμα που συγκέντρωσε πολλά σχόλια πριν από 12 χρόνια την βραδιά των βραβείων Grammy αποκάλυψε:

Η Jennifer Lopez σε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση! - εικόνα 4
Η εμφάνισή της το 2000 και το κόκκινο χαλί των Βραβείων Grammy με το εν λόγω Versace φόρεμα

«Το είχα στο σπίτι. Και η κοπέλα που με βοηθάει το έβαλε πάνω σε μια κούκλα. Και μου στέλνει μια φωτογραφία του λέγοντάς μου αν μου αρέσει αυτό το φόρεμα. “Ναι μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω αν θα μου αρέσει και έξω από το σπίτι μου” της είπα».

Η Jennifer Lopez σε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση! - εικόνα 5

Τέλος, σχετικά με την αντιμετώπιση της απέναντι στα πράγματα ανέφερε: «Μ’ αρέσει να ταξιδεύω, να δείχνω όμορφη, και να τα κάνω όλα καλά. Τα κάνω όλα όσο πιο απλά και όμορφα μπορώ γιατί η ζωή μου είναι κάπως μεγάλη. Γι’ αυτό μαζεύω τις βαλίτσες μου, ή ντύνομαι, ή περιποιούμαι τα παιδιά μου, διαλέγω τα ρούχα του, και όλα αυτά κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη. Υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο σε όλο αυτό».


Η Jennifer Lopez σε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση! - εικόνα 6
Το εξώφυλλο του περιοδικού


Δες επίσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ