Follow us

VIDEO: H Jennifer Lopez μιλάει για τον πρώην της, Ben Affleck

Με αφορμή το βραβείο που απέσπασε στην τελετή απονομής Χρυσών Σφαιρών...

VIDEO: H Jennifer Lopez μιλάει για τον πρώην της, Ben Affleck

H Jennifer Lopez λίγες ημέρες μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών βρέθηκε καλεσμένη στο show της Ellen DeGeneres και μίλησε για τη νίκη του πρώην της, Ben Affleck, αλλά και για τη συνάντηση του νυν της, Casper Smart, με τον εξίσου πρώην της, P. Diddy.


Η διάσημη τραγουδίστρια υπήρξε ζευγάρι με τον Affleck το 2002 και μάλιστα οι φήμες ήθελαν να χωρίζουν λίγο πριν τον γάμο. Στην φετινή τελετή απονομή Χρυσών Σφαιρών ο ηθοποιός απέσπασε το βραβείο “Καλύτερης σκηνοθεσίας” για την ταινία που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί με τίτλο “Argo”.

VIDEO: H Jennifer Lopez μιλάει για τον πρώην της, Ben Affleck

Η Lopez, λοιπόν, σε μια τέτοια συνέντευξη δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει την συγκεκριμένη στιγμή: “Η ταινία του Ben ήταν μια εξαιρετική ταινία. Ήταν πολύ σκληροί με εμάς στον Τύπο όταν είμασταν μαζί, σχετικά με τις ταινίες μας και όλα τα άλλα. Ήταν πολύ καλή στιγμή (η βράβευσή του). Ήταν καλά που τον είδα να ζει αυτή τη στιγμή. Είμαι πραγματικά χαρούμενη γι' αυτόν”.

Όμως η 43χρονη Λατίνα δεν μίλησε μόνο γι' αυτόν της τον πρώην, αφού στο after party του “Weinstein Company Golden Globes After Party” συνάντησε τον P.Diddy, συστήνοντάς τον μάλιστα στον τωρινό σύντροφό της, Casper Smart. “Δεν ήταν περίεργο το ότι συναντηθήκαμε γιατί τους βλέπω συνέχεια. Είμαστε στην ίδια δουλειά, και συναναστρεφόμαστε τους ίδιους κύκλους ανθρώπων” δήλωσε η Lopez. Μπορείς να δεις την φωτογραφία με την επική συνάντηση εδώ.

Δες παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ