Follow us

Η συνέντευξη της Μαίρης Συνατσάκη στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Διάβασε όσα δήλωσε και δες τα videos!

mary_sinatsaki_mega_prwino


Διάβασε όσα δήλωσε και δες τα videos!


Η Μαίρη Συνατσάκη, καλεσμένη στο "Πρωινό Mou" το πρωί της Πέμπτης, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τον γάμο που ονειρεύεται να κάνει και την εξέλιξη της σχέσης με τον Μύρωνα Στρατή στο πέρασμα του χρόνου.

Η 28χρονη παρουσιάστρια του Master Chef δήλωσε: «Φαντάζομαι ένας γάμος δεν είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Στο μυαλό μου, βέβαια, ένας γάμος είναι συνώνυμος με ένα παιδί». Όταν, βέβαια, ο οικοδεσπότης της εκπομπής τη ρώτησε αν νιώθει έτοιμη να αποκτήσει ένα παιδάκι, εκείνη είπε: «Πώς να το πω τώρα αυτό για να μη σημαίνει πως είμαι έτοιμη να γίνω μάνα; Δεν θεωρώ ότι είμαι μικρή. Είμαι 28 ετών... Δεν το έχω προγραμματίσει καθόλου, εάν συνέβαινε όμως δεν θα φρίκαρα. Το έχω σκεφτεί, στο φάσμα της φαντασίας».

Πόσο κοντά, όμως, είναι στο να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με τον Μύρωνα Στρατή; «Αυτά τα αστειάκια που σου κάνουν φίλοι πάντα παίζουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν έχουμε συζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με την έλευση ενός παιδιού στη ζωή. [...] Δεν έχω κανένα φόβο με τους γάμους και τις δεσμεύσεις, αλλά δεν με είχα σκεφτεί ποτέ να παντρεύομαι. Δεν ήμουν από αυτά τα κοριτσάκια» είπε, ενώ για το πώς ονειρεύεται τη βραδιά που θα παντρευτεί συμπλήρωσε: «Όλα αυτά τα πρώτα, το δημαρχείο ή η εκκλησία, δεν με νοιάζουν και πάρα πολύ. Εγω σκέφτομαι το μετά, πώς θα είναι το πάρτι. Δεν θα φοράει κανείς τακούνια σε αυτόν τον γάμο για να χορεύουμε 45 ώρες non stop».


Τέλος, για το γεγονός πως πλέον συγκατοικεί με τον Μύρωνα Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «
Επειδή έγινε πάρα πολύ φυσικά, ούτε το πολυσκεφτήκαμε. Έλεγε ο Μύρωνας να πάει να μείνει μόνος του και μου λέει “θες να έρθεις;” και είπα “να έρθω”. Δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε. Επειδή έγινε πολύ φυσικά και ομαλά, δεν έχουμε ιδιαίτερες συγκρούσεις στο κομμάτι της συγκατοίκησης».

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ