Follow us

Gravity: Η λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας στη Νέα Υόρκη

Με πρωταγωνιστές τους Sandra Bullock και George Clooney

Gravity: Η λαμπερή πρεμιέρα της νέα ταινίας στη Νέα Υόρκη


Η πρεμιέρα της ταινίας Gravity με πρωταγωνιστές τους Sandra Bullock και George Clooney, έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη, στο AMC Lincoln Square Theater. Πολλοί λαμπεροί σταρ της μεγάλης οθόνης έσπευσαν να τους τιμήσουν με την παρουσία τους.




Gravity: Η λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας στη Νέα Υόρκη

Η Sandra Bullock ήταν εντυπωσιακή μέσα στο λευκό, μίνι Giambattista Valli φόρεμα της, το οποίο και συνδύασε με λευκά πέδιλα Giuseppe Zanotti και Martin Katz κοσμήματα.

Για τη λαμπερή βραδιά, η ηθοποιός επέλεξε μια λιτή, ίσια κόμμωση, όσον αφορά τα μαλλιά και ένα εξίσου ήρεμο μακιγιάζ σε ήπιους τόνους, το οποίο έδινε ένταση στα μάτια της.

Gravity: Η λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας στη Νέα Υόρκη - εικόνα 2

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας George Clooney, εντυπωσίασε μέσα από ένα μαύρο κοστούμι, συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

Gravity: Η λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας στη Νέα Υόρκη - εικόνα 3


περισσότερα στη σελίδα ΙΙ
Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε και η Emma Watson, τραβώντας πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας. Με λευκό μίνι φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της, γόβες, που συνδύαζαν το χρυσό με το ασημί και λευκό clutch bag, έδειξε για ακόμα μια φορά την chic πλευρά της. Το look της ολοκληρώθηκε με έντονο κραγιόν και πιασμένα μαλλιά.

Gravity: Η λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας στη Νέα Υόρκη - εικόνα 4

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της ηθοποιού και μαμάς Katie Holmes, η οποία έκανε μια girlie εμφάνιση με μίνι φούξια φόρεμα και nude μυτερές γόβες.

Gravity: Η λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας στη Νέα Υόρκη - εικόνα 5

Ο ηθοποιός Patrick Wilson, τίμησε και εκείνος τους πρωταγωνιστές με την παρουσία του, κάνοντας μια πιο casual εμφάνιση με μια μαύρη μπλούζα και ένα κόκκινο παντελόνι.

Gravity: Η λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας στη Νέα Υόρκη - εικόνα 6

Η Lindsay Ellingson, έμοιαζε εκθαμβωτική, μέσα στο ασπρόμαυρο look που επέλεξε να φορέσει. Με έντονο smokey μακιγιάζ στα μάτια και τα μαλλιά της ριγμένα προς τα πίσω, εντυπωσίασε με την sexy εμφάνιση της. Τα βλέμματα τράβηξε η μαύρη φούστα με λεπτομέρειες από διαφάνεια και έντονο φερμουάρ.

Gravity: Η λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας στη Νέα Υόρκη - εικόνα 7

Μέσα στο μπορντώ φόρεμα, με λεπτομέρειες από cut-outs στους ώμους, έμοιαζε εντυπωσιακή η Jess Weixler, η οποία επέλεξε να το συνδυάσει με λευκές μυτερές γόβες.

Gravity: Η λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας στη Νέα Υόρκη - εικόνα 8

Η Laura Spencer παρευρέθηκε και εκείνη, επιλέγοντας ένα φόρεμα με τρουακάρ μανίκια σε τόνους του μαύρου-φούξια συνδυασμένο με μαύρες μυτερές εξώφτερνες γόβες.

Gravity: Η λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας στη Νέα Υόρκη - εικόνα 9






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ