Follow us

Alma Awards 2012: Εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Ποιες κυριάρχησαν στο κόκκινο χαλί;

ALMA Awards 2012: Εμφανίσεις που ξεχώρισαν
Ποιές κυριάρχησαν στο κόκκινο χαλί;

Τα τηλεοπτικά βραβεία Alma πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο Pasadena Civic Auditorium της Καλιφόρνια, συγκεντρώνοντας τις μεγαλύτερες σταρ της μικρής οθόνης. Δες παρακάτω ποιες celebrities κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί και να μανγητίσουν όλα τα βλέμματα.

Eva Longoria
Alma Awards 2012: Εμφανίσεις που ξεχώρισαν
Η συμπαρουσιάστρια των βραβείων Alma πραγματοποίησε μία άκρως θηλυκή και σέξι εμφάνιση, επιλέγοντας να φορέσει μία μαύρη τουαλέτα με μεγάλες διαφάνειες στο κάτω μέρος, από τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Alberta Ferretti. Ολοκλήρωσε το εκθαμβωτικό look της με τις Brian Atwood ‘Maniac’ γόβες.

Zoe Saldana
Alma Awards 2012: Εμφανίσεις που ξεχώρισαν - εικόνα 2
Η νιικήτρια του βραβείου ‘Καλύτερη ηθοποιός σε κοινωνική/περιπέτεια’, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας τουαλέτα από τη συλλογή Gucci Resort 2013. Μία λεπτή ζώνη και κρεμαστά σκουλαρίκια "απογείωσαν" αυτήν την εμφάνιση, που θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει (επίσης) βραβείο.

Nicole Richie
Alma Awards 2012: Εμφανίσεις που ξεχώρισαν - εικόνα 3
Aν και μας έχει συνηθίσει σε boho εμφανίσεις της. το βράδυ της Κυριακής η Nicole Richie μας εξέπληξε ευχάριστα με τη στυλιστική επιλογή της: μακρύ μαύρο φόρεμα, με διαφάνεια στο μπούστο και χρυσές και μαύρες λεπτομέρειες. Το σφιχτό σινιόν και τα έντονα smokey eyes προσέθεσαν λίγη ακόμη "ένταση" στην σέξυ εμφάνισή της.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ