Follow us

8 stylish ελληνίδες σου δείχνουν πως να φορέσεις το Black & White

Δες τα σύνολά τους και πάρε ιδέες για τέλεια ανοιξιάτικα looks

black & white

Δες τα σύνολά τους και πάρε ιδέες για τέλεια ανοιξιάτικα looks

Το λευκό ήταν ανέκαθεν ο καλύτερος φίλος του μαύρου. Πώς φορούν όμως οι καλοντυμένες ελληνίδες τη διχρωμία - star; H Miss Bloom συγκέντρωσε 8 από τις καλύτερες εμφανίσεις τους και σου τις παρουσιάζει:


[gallery ids="53827,53828,53829,53830,53832,53834,53837,53839"]

H Βάσω Κολλιδά συνδύασε μαύρο δερμάτινο σορτσάκι με ένα χαριτωμένο top και sexy μπότες επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία στο σύνολο.

Η Φαίη Σκορδά σε ένα από τα καλυτερα looks της – το λευκό μπλέιζερ με το μαύρο σίγκαρετ παντελόνι είναι εγγυημένη λύση για τις μη επίσημες βραδινές εμφανίσεις.

H Λάουρα Νάργες ξέφυγε από το συνηθισμένο lbd με ένα φόρεμα με ασπρόμαυρο μοτίβο. Μια κλασική, κομψή επιλογή που ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις.

Για την παρουσίαση του βιβλίου «Η δίαιτα των ειδικών», η Μissbloomer Σάντυ Κουτσοσταμάτη φόρεσε ένα υπέρ-κομψο φόρεμα BSB με λευκή δαντέλα και μαύρη φούστα.

Άλλη μια καλοντυμένη Missbloomer, η Mαίρη Συνατσάκη με statement ριγέ φούστα και φανταστικό (BSB) t-shirt. Ένα τέλειο, νεανικό σύνολο.

H Aντωνία Καλλιμούκου τόνισε το black & white σύνολό της με ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες (δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός!)

Η Έλενα Παπαβασιλείου εφαρμόζει την black & white τάση με ένα πουά φόρεμα και εμείς προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμά της τώρα που μπαίνει η Άνοιξη!

B&W φόρεμα και για την Σόφη Πασχάλη η οποία όμως διάλεξε λεπτές, ντελικάτες ρίγες και κόκκινη ζώνη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ