Follow us

Η Victoria Beckham λατρεύει τα wide-leg τζιν παντελόνια

Και σου δείχνει δύο τρόπους για να τα φορέσεις κι εσύ

Η Victoria Beckham λατρεύει τα wide-leg παντελόνια

Και σου δείχνει δύο τρόπους για να τα φορέσεις κι εσύ

Τα wide-leg τζιν παντελόνια (τα παντελόνια καμπάνα ή αλλιώς αυτά με το φαρδύ άνοιγμα από το γόνατο και κάτω) είναι η τελευταία fashion εμμονή της Victoria Beckham. Στις περισσότερες πρόσφατες εμφανίσεις της, πρωινές και βραδινές, η διάσημη fashionista επιλέγει ένα wide-leg παντελόνι, προσαρμόζοντας το υπόλοιπο styling ανάλογα με την περίσταση.

Εμείς ξεχωρίσαμε δύο daywear εμφανίσεις της Beckham για να εμπνευστείς και να υιοθετήσεις και εσύ την hot τάση των συγκεκριμένων παντελονιών.

Η Victoria Beckham λατρεύει τα wide-leg τζιν παντελόνια

Σε πρόσφατη οικογενειακή εξόρμηση στο Παρίσι η Victoria επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερα ψηλόμεσο wide-leg τζιν παντελόνι με ξεβάμματα και το συνδύασε με T-shirt σε ανοιχτό γκρι, παλτφόρμες και μπορντό τσάντα με αλυσίδες. Εμείς λατρέψαμε το διπλό εφέ πλεξούδας στο ύψος της μέσης και τις μικροσκοπικές τσέπες στο μπροστινό μέρος.

Η Victoria Beckham λατρεύει τα wide-leg τζιν παντελόνια - εικόνα 2

Σε παλαιότερη έξοδο με την κόρη της η stylish Beckham φόρεσε σκούρο wide-leg παντελόνι, που φέρει τη δική της υπογραφή, πολύ εφαρμοστό στους μηρούς, συνδυασμένο με spaghetti strap τοπ σε μπορντό και γαλάζια απόχρωση. Ψηλοτάκουνα πέδιλα και χαρακτηριστικά oversized γυαλιά ηλίου ολοκλήρωσαν το look της.

Miss Bloom Tip: Τα wide-leg παντελόνια μπορούν εύκολα να κολακεύσουν τη σιλουέτα σου, καθώς τονίζουν τη μέση και ισορροπούν τυχόν ατέλειες με το φαρδύ τους τελείωμα. Απόφυγε τα ανοιχτόχρωμα παντελόνια αν θέλεις να κρύψεις ατέλειες σε επίμαχα σημεία.

Extra tip: Προτίμησε να τα φορέσεις με ψηλοτάκουνα παπούτσια ή πλατφόρμες, αλλά δώσε την απαραίτητη προσοχή στο μήκος του παντελονιού, να καλύπτει πάνω από το μισό ή και ολόκληρο το παπούτσι.

Δες επίσης:

Τα 10 μυστικά του στυλ της Victoria Beckham
Η Victoria Beckham έκανε το δικό της e-shop

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ