Follow us

Fashion Icons 2013: Miranda Kerr

Η Miss Bloom ξεχωρίζει τις καλύτερες στυλιστικές στιγμές της από όλο το 2013. Πάρε έμπνευση από τα κομψά street looks της αλλά και τις glamorous εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. 

miranda-kerr-moda-rouxa-slide
Η Miss Bloom ξεχωρίζει μερικές από τις καλύτερες στυλιστικές στιγμές της από όλο το 2013

Η Miranda Kerr μας έχει συνηθίσει σε κομψές και φρέσκιες εμφανίσεις, τόσο στις red carpet στιγμές της όσο και στις καθημερινές της επιλογές. Άλλωστε, εδώ και καιρό, κατέχει επάξια μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία street style icons ανά τον κόσμο, αφού καταφέρνει να συνδυάσει την απλότητα και το νεανικό ύφος με την απαραίτητη δόση glam και εκκεντρικότητας.
[gallery ids="69272,69273,69274,69276,69277,69278,69279,69280,69281,69282,69283"]

Pencil φούστα και μυτερές γόβες, τα δύο απόλυτα trends τέλεια συνδυασμένα σε ένα κλασικό black and white σύνολο.

Total Black look με το απόλυτο trend της σεζόν, το δερμάτινο cigarette παντελόνι.

Statement φόρεμα σε μπλε τόνους και μεταλλική υφή, μία ακόμα ισχυρή τάση για το χειμώνα σε ρούχα και αξεσουάρ.

"Elegant in emerald" έγραψαν τα περιοδικά για το φωτεινό χρώμα που επέλεξε σε βραδινή της εμφάνιση. Η δαντέλα αποθέωσε την επιλογή της.

Η δαντελένια τουαλέτα έγινε διάσημη μετά από το "ατύχημα" που συνέβη όταν η Miranda ανασήκωσε τα χέρια της για να φτιάξει τα μαλλιά της. Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν για να αποθανατίσουν το υπέροχο ρούχο και το ακόμα πιο υπέροχο κορμί της.

Ο ορισμός της ανεπιτήδευτης κομψότητας. Συνδυάζει ουδέτερα χρώματα και θηλυκές γραμμές με με ένα ζευγάρι γυαλιά με amimal print σκελετό που δίνουν το απαραίτητο funky στοιχείο.

Η maxi αέρινη φούστα εκτός από άνεση δίνει και μια κοριτσίστικη μποέμ νότα στις εμφανίσεις στην πόλη. Το καπέλο είναι η τέλεια επιλογή για να ολοκληρώσεις ένα τέτοιο σύνολο.

Φθαρμένη τζιν φούστα, σκούρο καλσόν και ankle boots είναι στις πρώτες επιλογές στα χειμωνιάτικα outfits καθώς είναι ένα ζεστό, κομψό και με μια ροκ νότα ντύσιμο για τις πιο κρύες μέρες.

Η ομορφιά στην απλότητα. Το ήσυχο λευκό, αναβαθμισμένο με patch και body conscious λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και αναδεικνύουν τις τέλειες αναλογίες της.

Η πολυχρωμία είναι συχνά επικίνδυνη για ένα chic αποτέλεσμα, ωστόσο με τα κατάλληλα (ήπια) αξεσουάρ, η M.Kerr πετυχαίνει την τέλεια εξισορρόπηση ενός κραυγαλέου colour conscious φορέματος.

Στην εμφάνιση αυτή συνδυάζονται τρεις βασικές τάσεις της χρονιάς: το "χλωμό" ροζ χρώμα στα πανωφόρια, το snake skin ύφασμα και οι μυτερές μύτες στα παπούτσια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ