Follow us

H Rosie Huntington - Whiteley στο αεροδρόμιο.

Πάρε ιδέες για να συνθέσεις ένα cool και άνετο σύνολο για ταξίδια και όχι μόνο.

rosie


Τι φοράει;


Αν θέλεις να πάρεις ιδέες για το τι να φορέσεις στην καθημερινότητά σου (κυρίως εκτός γραφείου) δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις εμφανίσεις των stars στα αεροδρόμια. Και ο λόγος είναι απλός: όταν ταξιδεύουν ακόμα και οι πιο εκκεντρικές fashion περσόνες φροντίζουν να είναι ντυμένες όσο πιο άνετα και βολικά γίνεται οπότε και τα outfits τους είναι γεμάτα χρήσιμα tips. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί αυτή η εμφάνιση της Rosie Huntington - Whiteley. Και πριν βιαστείς να πεις ότι οι celebs χρησιμοποιούν εξεζητημένα ρούχα και αξεσουάρ κοίτα πιο προσεκτικά. Το μονο που χρειάζεσαι για ένα cool καθημερινό σύνολο είναι τα εξής 4 βασικά κομμάτια: Skinny jeans, ένα δερμάτινο jacket, μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και μια μεγάλη τσάντα. Αναλυτικά:

H Rosie Huntington - Whiteley στο αεροδρόμιο.

Το παντελόνι: Το ότι είναι skinny δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και άβολο. Αρκεί φυσικά να είσαι προνοητική όταν θα το αγοράσεις: Ένα μικρό ποσοστό ελαστίνης στη σύνθεσή του θα κάνει θαύματα. Η Rosie έχει διαλέξει τη μαύρη του εκδοχή αλλά αν δεν θέλεις με τίποτα να καταλήξεις στην black επιλογή μπορείς κάλλιστα να το αντικαταστήσεις με το skinny τζιν σου.

Το jacket: Ένα jacket μπορεί να είναι απλά-ένα-jacket. Μπορεί όμως να λειτουργήσει και ως wow-παράγοντας σε ένα σύνολο. Πως; με τη σωστή επιλογή του χρώματος! Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις σε ένα τέτοιο κομμάτι δοκίμασε να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα (βλ. μαύρο) και διάλεξε χρώμα. Το κόκκινο της Rosie είναι ιδανικό!

Η τσάντα: Το ότι μια τσάντα είναι ευρύχωρη δεν σημαίνει ότι είναι και βαρετή. Αν θέλεις φέτος να κάνεις τη διαφορά δοκίμασε ένα λιγότερο συνηθισμένο σχέδιο και ένα ακόμα λιγότερο συνηθισμένο χρώμα (προσοχή όμως! μην πέσεις στην παγίδα και πάρεις κάτι που θα σε δεσμεύει στους συνδυασμούς σου!). Για επίκαιρο αποτέλεσμα διάλεξε ένα structured σχέδιο και απόφυγε τις μαλακές boho τσάντες που πολυ-φορέσαμε τα προηγούμενα χρόνια και θα μας θυμηθείς!

Miss Bloom's Tips: Απαραίτητο συμπλήρωμα σε κάθε city look είναι το ζεστό φουλάρι. Μην το ξεχνάς ποτέ γιατί όχι μόνο δίνει πόντους στυλ σε κάθε σύνολο αλλά ε κρατά και ζεστή χωρίς να σε βαραίνει και να δεσμεύει τα χέρια σου.

Διάβασε επίσης:



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ