Follow us

Επίσημα φορέματα με την υπογραφή ελλήνων δημιουργών

Η στυλίστρια του περιοδικού Celebrity, Έφη Καρύδη, φωτογραφίζεται με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών κι εμείς βρίσκουμε μια ακόμη αφορμή να προβάλλουμε και να στηρίξουμε την ελληνική μόδα! Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Greek Designers: H Miss Bloom στηρίζει την ελληνική μόδα

"Τα επίσημα φορέματα εν όψει των εορτών που πλησιάζουν!"


Η Miss Bloom αγαπάει την ελληνική μόδα και με κάθε ευκαιρία που βρίσκει την στηρίζει και την αναδεικνύει. Γι' αυτό εν όψει των χριστουγεννιάτικων γιορτών και των επίσημων εμφανίσεων που πλησιάζουν αδράξαμε την ευκαιρία και σου παρουσιάζουμε την δουλειά διάσημων Ελλήνων σχεδιαστών, που αξίζει να προβάλουμε για μια ακόμα φορά.

Με αφορμή την φωτογράφηση της αγαπημένης φίλης της Miss Bloom και στυλίστριας του περιοδικού Celebrity, Έφης Καρύδη, και μέσα από τις ξεχωριστές λήψεις που έβγαλε η ταλαντούχα Βάλια Σχίζα, σου παρουσιάζουμε μια επιλογή από βραδινά φορέματα, όλα δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, φωτογραφημένα στο πάντα όμορφο και αγαπημένο κέντρο της Αθήνας.


Φωτεινό χρώμα


Επίσημα φορέματα με την υπογραφή ελλήνων δημιουργών
Μια δημιουργία από τον Christos Costarellos

Επειδή είναι χειμώνας δεν χρειάζεται να απαρνηθείς την παστέλ χρωματική παλέτα και να περιοριστείς στο μαύρο. Μην διστάσεις να προτιμήσεις, λοιπόν, ένα γλυκό κρεμ της πούδρας, που σε συνδυασμό με τις διαφάνειες και το εντυπωσιακό μπούστο θα δημουργήσει ένα ονειρικό αποτέλεσμα.


Cocktail dress

Επίσημα φορέματα με την υπογραφή ελλήνων δημιουργών - εικόνα 2
Φόρεμα Mi-Ro

Το φόρεμα με μήκος cocktail είναι αυτό που προσφέρει κομψότητα χωρίς dresscode περιορισμούς. Άρα αποτελεί ιδανική επιλογή για τις βραδινές σου εξορμήσεις αλλά μπορεί να φορεθεί και το απόγευμα, με τα σωστά αξεσουάρ, κι έτσι κατατάσσεται απευθείας στις αγορές-επενδύσεις!


Sexy

Επίσημα φορέματα με την υπογραφή ελλήνων δημιουργών - εικόνα 3
Φόρεμα Orsalia Parthenis

Αν έχεις πολύ αυτοπεποίθηση και επιθυμείς όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω σου σε κάθε σου βήμα μην διστάσεις να γίνεις πιο αποκαλυπτική και να αναδείξεις τα δυνατά σημεία του σώματός σου με ένα μάξι φόρεμα με σαφείς grecian-chic αναφορές. Θεϊκό αποτέλεσμα, χωρίς αμφιβολία!


Δες και άλλες δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών στην σελίδα ii



Grecian

Επίσημα φορέματα με την υπογραφή ελλήνων δημιουργών - εικόνα 4
Φόρεμα Orsalia Parthenis

Ας το ξαναπούμε. Το αξεπέραστο αρχαιοελληνικό στυλ δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Μην ξεχάσεις να το συνοδεύσεις με εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα και ένα λιτό χτένισμα.


Glam

Επίσημα φορέματα με την υπογραφή ελλήνων δημιουργών - εικόνα 5
Μια δημιουργία του Dimitri Petrou

Δεν συμβαίνει συχνά όμως υπάρχουν κάποιες περιστάσεις ή προσκλήσεις που μας δίνουν το άλλοθι για επίσημες μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις. Μια τουαλέτα με ουρά και πολυτελείς λεπτομέρειες είναι η ιδανική επιλογή!



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ