Follow us

H εβδομάδα μιας fashion blogger

7 μέρες, 10 σύνολα! H Fashionablej.com μοιράζεται μαζί μας τα outfits μιας εβδομάδας, συμβουλές και ιδέες!

H εβδομάδα μιας fashion blogger

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα μέσα από την ματιά –και τα ρούχα – της fashion blogger FashionableJ!


H fashion blogger Tζένη Κωνστάντου είχε λάβει μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της Miss Bloom, το Street Style Icons, κερδίζοντας μια ειδική διάκριση για το καλύτερο Outfit Βlog και μαζί μια συνεργασία με το MissBloom.gr.

Στα πλαίσια της συνεργασίας, η FashionableJ φωτογραφήθηκε όλη την περασμένη εβδομάδα μόνο για εμάς, παρουσιάζοντας τι φοράει και τον τρόπο που επιλέγει τα ρούχα της ενώ παράλληλα μοιράζεται χρήσιμα tips και επίκαιρες ιδέες.



Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

H εβδομάδα μιας fashion blogger
γυαλιά: Oakley/τσάντα: Βalenciaga/όλα τα άλλα Zara

Η εβδομάδα της ξεκινάει από το Σάββατο, όπου έχει να παρακολουθήσει μάθημα στο Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά. Όπως η ίδια λέει: «Αγαπώ να συνδυάζω μια κλασική κ επίσημη φούστα με ένα απλό σπορ t-shirt».



Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

H εβδομάδα μιας fashion blogger - εικόνα 2
παπούτσια H&M/όλα τα υπόλοιπα Zara

Η τελευταία ήμερα της εβδομάδας είναι αρκετά γεμάτη και αυτό συνεπάγεται δυο outfits. Το πρωί, δεδομένου ότι ο καιρός του φθινοπώρου είναι ακόμα καλός, το lace shorts συνδυάζεται άψογα με το oversized sweater, που όμως λέει και η Jenny, είναι "το must αυτής της σεζόν"! Παστέλ χρώματα και floral λεπτομέρειες ολοκληρώνουν το σύνολο.




H εβδομάδα μιας fashion blogger - εικόνα 3
Denim shirt παπούτσια: Stradivarius/όλα τα υπόλοιπα Zara

Για το βράδυ το μαύρο γίνεται το βασικό χρώμα και επιλέγεται η ροκ διάθεση. «Το νέο δερμάτινο τζάκετ με χρυσά τρούκς είναι η νέα μου καθημερινή αγάπη, πάει με όλα και δίνει στυλ» αναφέρει η Jenny που κερδίζει έξτρα πόντους από το καπέλο, (και που εμείς δεν βρίσκουμε καμία δικαιολογία να μην το τολμήσουμε φέτος το φθινόπωρο). Το denim shirt λειτουργεί ως safe επιλογή και φυσικά τα μαύρα πέδιλα pass-partout γίνονται ο καλύτερος συνοδός.


Δες τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας στην σελίδα ii




Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

H εβδομάδα μιας fashion blogger - εικόνα 4
Όλα ZARA

Η εβδομάδα ξεκινά με πιο cosy επιλογές και σημείο κατατεθέν έναν «oversized σκούφο, που αποτελεί κάτι τόσο απλό και μικρό αλλά αμέσως αλλάζει το όλο στυλ». Τα σκούρα βαμμένα χείλη είναι η νέα απόλυτη τάση του μακιγιάζ και φυσικά τα πάντα άνετα biker boots είναι η ιδανική επιλογή για μια γεμάτη μέρα.



Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

H εβδομάδα μιας fashion blogger - εικόνα 5
Σακάκι: Sheinside/παντελόνι: Stradivarius/t-shirt και παπούτσια: Zara/τσάντα: Κem

Όταν ένα ντύσιμο είναι απλό μπορεί να σωθεί και ίσως και να ξεχωρίσει από ένα σούπερ σακάκι. Αυτό υποστηρίζει και η Fashionable J που συνδυάζει το μπορντό παντελόνι και άσπρα αξεσουάρ με ένα σακάκι σε παστέλ απόχρωση.



Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

H εβδομάδα μιας fashion blogger - εικόνα 6
shorts: Pull and Bear/Όλα τα υπόλοιπα Zara

Η μέρα στο κέντρο θέλει άνεση αλλά και κομψότητα. «Το κλασικό κόκκινο κραγιόν, δεν το βαριέμαι ποτέ!» λέει η Jenny, το οποίο φοράει για να κάνει την διαφορά σε ένα total black ντύσιμο.


Δες και τις άλλες ημέρες της εβδομάδας στην σελίδα iii




Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

H εβδομάδα μιας fashion blogger - εικόνα 7
My bf's t-shirt/φούστα: H&M/παπούτσια: Zara/γυαλιά ηλίου: Ralph Lauren/κολιέ: A day in the life(handmade jewelries)

Αγαπάμε πολύ το leather και μια δερμάτινη μαύρη φούστα συνδυάζεται εύκολα και με τα πάντα. Εδώ έχει συνοδευτεί από ένα απλό T-shirt με την Jenny να συμβουλεύει: «μην φοβάστε να "κλέψετε" κάποιο t-shirt από τον γκαρνταρόμπα του φίλου σας! Trust me».



H εβδομάδα μιας fashion blogger - εικόνα 8
Παντελόνι: H&M/t-shirt: H&M trend/blazer: Zara/παπούτσια: Converse

Έπειτα, την συνέχεια της ημέρας διαδέχεται το ανδρόγυνο στυλ, που είναι πολύ safe, όπως το χαρακτηρίζει η Fashionable J, και παράλληλα "stylish, χωρίς πολύ προσπάθεια". Φόρα τα Αll stars σου και ένα κοστούμι και είσαι έτοιμη.



Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

H εβδομάδα μιας fashion blogger - εικόνα 9
Φόρεμα: Sheinside/Παπούτσια: Ζara

Η Παρασκευή σε κάνει να έχεις καλή διάθεση, δεδομένου ότι πλησιάζει ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο. Αλλά ένα φόρεμα σαν αυτό, τόσο ιδιαίτερο, σίγουρα μπορεί να την απογειώσει!


H εβδομάδα μιας fashion blogger - εικόνα 10
Φούστα και leather jacket:Zara/beanie:H&M men/Παπούτσια: Christian Louboutin

Και βέβαια το animal print δε θα μπορούσε να λείπει. Σε μεγάλες δόσεις και συνδυασμένο με δερμάτινο μπουφάν που πάει με όλα σε βγάζει από πολλά διλήμματα.


Δες το blog της Τζένης εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ