Follow us

Το show του Marc Jacobs αλλάζει (ξανά) ημερομηνία

Για ποιο λόγο;

marcjacobs3

Για ποιο λόγο;

Για ακόμα μια φορά αυτή τη σεζόν, ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα shows της New York Fashion Week αλλάζει ημερομηνία. Ο λόγος για την επίδειξη του Marc Jacobs η οποία μετατίθεται για τις 14 Φεβρουαρίου ενώ ήταν προγραμματισμένη να γίνει τη Δευτέρα, 11 του μηνός ενώ το κενό που δημιουργείται στο πρόγραμμα της Δευτέρας θα καλυφθεί από το show της δεύτερης σειράς του Jacobs, "Μarc by Marc Jacobs".

Τι συνέβη όμως;

Ο λόγος της αλλαγής απ' ό,τι εξήγησε ο στενός συνεργάτης του Jacobs, Robert Duffy σε σχετική του ανακοίνωση είναι μια σειρά από καθυστερήσεις που έχουν γίνει στις "αποστολές και τα τελωνεία", με αποτέλεσμα να λείπουν κάποιες τσάντες και δύο υφάσματα που είναι απαραίτητα για την διεξαγωγή του show.

Όπως δήλωσε ο Duffy στην (απολογητική) του ανακοίνωση:

"Ο Marc κι εγώ είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γι αυτή την ταλαιπωρία. Θέλουμε απλά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό show και να δείξουμε όλα τα προϊόντα τα οποία έχει δημιουργήσει η σχεδιαστική μας ομάδα με σκληρή δουλειά τους τελευταίους 6 μήνες. Θα το καταλάβουμε απόλυτα αν κάποιοι (από τους καλεσμένους) πρέπει να φύγουν για να πάνε στο Λονδίνο (όπου ξεκινά η London Fashion Week). Δεν περιμένουμε από τους καλεσμένους μας να αλλάξουν τα πλάνα τους για μας, θα μεταδώσουμε ζωντανά το show. Όπως και να ΄χει είμαστε πολύ λυπημένοι για την ταλαιπωρία."


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ