Follow us

New York Fashion Week: Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013

Report από τα shows των Alexander Wang, Diane Von Furstenberg, DKNY, Lacoste, Victoria Beckham!

DVF


Report από τα shows των Alexander Wang, Diane Von Furstenberg, DKNY, Lacoste, Victoria Beckham


Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ξεκίνησε και η Miss Bloom σου μεταφέρει το report της από τα μέχρι στιγμης αγαπημένα της shows:

Alexander Wang:


New York Fashion Week: Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013

Το γκρι κυριαρχεί και δένει ιδανικά με το fashion forward, αθλητικό ύφος που έχει καθιερώσει ο Alexander Wang τα τελευταία χρόνια (αυτή τη φορά δήλωσε ότι έχει εμπνευστεί από το μποξ) και το μοχέρ δίνει την αίσθηση της ζεστασιάς που απαιτεί η χειμερινή σεζόν. Σίγουρα κάποιες από τις δημιουργίες είναι μάλλον εκκεντρικές (βλ. τα oversized παλτό και τις κουκούλες που καλύπτουν σχεδόν ασφυκτικά τα κεφάλια των μοντέλων) αλλά κάτι μας λέει ότι όπως συμβαίνει πάντα τα τελευταία χρόνια η συλλογή θα φορεθεί με μεγάλο ενθουσιασμό από τις fashionistas και θα κατακλύσει τα street style blogs.

Diane Von Furstenberg:



New York Fashion Week: Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013 - εικόνα 2

Η Diane Von Furstenberg επέστρεψε για ακόμα μια σεζόν με μια συλλογή που περιλαμβάνει τα γνωστά hits της σε νέες, ενδιαφέρουσες εκδοχές. Το wrap dress μεταμορφώνεται ξανά αυτή τη φορά με έμπνευση από τα seventies, τα κοστούμια είναι πιο κομψά από ποτέ (λατρέψαμε το funky φούξια σχέδιο!), το mix ‘n match των μοτίβων εξελίσσεται (κι άλλο) και τα βραδινά φορέματα συνδυάζουν τον παράγοντα glam με την «φορεσιμότητα» με τρόπο μοναδικό.


Κάνε κλικ στη σελ. ii για να δεις λεπτομέρειες από τα shows των DKNY, Lacoste και Victoria Beckham

DKNY:

New York Fashion Week: Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013 - εικόνα 3

Ο ορισμός του cool στην πιο επίκαιρη και φορέσιμη εκδοχή του. Για μια ακόμα φορα η DKNY έμεινε απόλυτα συνεπής στη φιλοσοφία της και παρουσίασε μια σειρά από ρούχα που συνθέτουν την τέλεια αναλογία για ενημερωμένα city looks. Κλασικές γραμμές με ενδιαφέροντα twists, fashion λεπτομέρειες όπως έντονα χρώματα και funky prints, κομμάτια που ευνοούν το layering είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που για μια ακόμα φορά υπόσχονται την εμπορική επιτυχία της συλλογής.

Lacoste:


New York Fashion Week: Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013 - εικόνα 4

Τις τελευταίες σεζόν το σπορ ύφος έχει αποκτήσει νέο νόημα και η Lacoste έχει περάσει στην πρώτη γραμμή. Αυτή τη φορά ο Felipe Oliveira Baptista όχι μόνο έδωσε νέα πνοή στο σήμα – κατατεθέν του οίκου, το πικέ, αλλά δημιούργησε και μια συλλογή με ενδιαφέροντες όγκους, επίκαιρα χρώματα και high fashion αναφορές. Αναμφισβήτητα πάντως, αυτό που τραβάει το βλέμμα είναι ο όγκος στους ώμους των ρούχων και η λιτή αλλά απόλυτα «ακριβής» γραμμή που φανερώνει αυτό που πολλοί θα χαρακτήριζαν ως «σχεδιαστική ωριμότητα».


Κάνε κλικ στη σελ. iii για να δεις λεπτομέρειες από τo show της Victoria Beckham


Victoria Beckham:


New York Fashion Week: Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013 - εικόνα 5

5 χρόνια πριν η Posh Spice ξεκινούσε τη δική της σειρά ρούχων και τότε κανείς δεν φανταζόταν ότι θα κατάφερνε να κάνει τους διάσημους fashion editors να την παραδεχτούν. Επιστροφή στο σήμερα και η Victoria Βeckham απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι κάθε σεζόν εξελίσσεται παρουσιάζοντας όλο και πιο ενδιαφέροντα ρούχα. Αυτή τη φορά η σχεδιάστρια φαίνεται να πήρε έμπνευση από το αντρικό ντύσιμο (βλ. το υπερμέγεθες καρό παλτό) χωρίς όμως να παραμερίσει το χαρακτηριστικό δυναμικό, ladylike ύφος των ρούχων της.

Δες εδώ την backstage προετοιμασία της Victoria Beckham



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ