Follow us

Paris Fashion Week: Στα shows των Hermes, Valentino και Alexander McQueen

Φωτογραφίες και report από τις Παριζιάνικες πασαρέλες

alexander mcqueen

Φωτογραφίες και report από τις Παριζιάνικες πασαρέλες

Hermes, Valentino, Alexander McQueen: τρεις οίκοι που ξεχωρίζουν ο καθένας για τους δικούς του λόγους, παρουσίασαν τις νέες, Φθινοπωρινές τους συλλογές κατά τη διάρκεια της Paris Fashion Week και η Miss Bloom σου έχει τις λεπτομέρειες.

Hermes:

Aπόλυτο συνώνυμο του οίκου, η εκλεπτυσμένη, σοφιστικέ πολυτέλεια είναι για ακόμα μια φορά παρούσα στη νέα Φθινοπωρινή συλλογή του Ηermes.

Paris Fashion Week: Στα shows των Hermes, Valentino και Alexander McQueen

O Christophe Lemaire δεν έχει απογοητεύσει το κοινό από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του διάσημου fashion house και συνεχίζει ακάθεκτος να δημιουργεί τη νέα εποχή του.

Paris Fashion Week: Στα shows των Hermes, Valentino και Alexander McQueen - εικόνα 2

Από αυτή τη συλλογή είναι αδύνατο να μην ξεχωρίσει κανείς τα πολυτελή πανωφόρια και τα καλοραμμένα παντελόνια που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ οι ζεστές αποχρώσεις είναι για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο.

Kάνε κλικ στη σελ. ii για να δεις το show του οίκου Valentino


Valentino:

H νέα συλλογή του οίκου Valentino ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στους κανόνες της κομψότητας και τα όρια του "καθώς πρέπει" girly.

Paris Fashion Week: Στα shows των Hermes, Valentino και Alexander McQueen - εικόνα 3

Αρκεί μια γρήγορη ματιά για να καταλάβει κανεις ότι τα χαριτωμένα φορέματα (σε κάθε εκδοχή τους) είναι για ακόμα μια σεζόν κομμάτια – star της συλλογής αλλά θα ήταν κρίμα να μην αναφερθούμε και στη φανταστική minimal ολόσωμη φόρμα που έκλεψε την παράσταση.

Paris Fashion Week: Στα shows των Hermes, Valentino και Alexander McQueen - εικόνα 4

Κάνε κλικ στη σελ. iii για να δεις το show του Alexander McQueen


Alexander McQueen:

H Sarah Burton (που διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της) συνεχίζει ακάθεκτη την εκπληκτική της πορεία ως καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου McQueen και δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει.

Paris Fashion Week: Στα shows των Hermes, Valentino και Alexander McQueen - εικόνα 5

Απόλυτα θεατρική και με αμέτρητες λεπτομέρειες που σου κόβουν την ανάσα, η καινούρια Φθινοπωρινή συλλογή του McQueen είναι εμπνευσμένη από την καθολική εκκλησία και την Ελισαβετιανή περίοδο.

Paris Fashion Week: Στα shows των Hermes, Valentino και Alexander McQueen - εικόνα 6

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μια συλλογή με πολλά –άξια θαυμασμού– επίπεδα (από την έμπνευση μέχρι την κατασκευή και τα εντυπωσιακά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί) η οποία σίγουρα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις τάσεις του επόμενου Χειμώνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ