Follow us

Mini, midi ή maxi | Πώς θα φορέσεις με στιλ τη λευκή φούστα φέτος την άνοιξη

Η λευκή φούστα είναι το άκρως απαραίτητο bottom για την άνοιξη.

leuki fousta Splash News / Ideal Image

Ανάμεσα σε όλες τις τάσεις της μόδας που παρουσιάζονται την εκάστοτε σεζόν, αλλά και τις στιλιστικές συμβουλές που προτείνουν οι fashionistas για ανανεωμένο στιλ, η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο ντύσιμό σου είναι να σκεφτείς έξυπνα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αξίζει να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με περισσότερα κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα με πολλές αποχρώσεις και μοτίβα, κάνοντας το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα διαδικασία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η λευκή φούστα, το άκρως απαραίτητο bottom για την περίοδο της άνοιξης.

Διαβάστε Επίσης

Η λευκή φούστα συνδυάζει τις στιλιστικές ιδιότητες που έχει το λευκό παντελόνι, ενώ παράλληλα είναι μία λιγότερο αναμενόμενη επιλογή για να δημιουργήσεις κομψές ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Mini, midi ή maxi, πλισέ ή denim, στενή ή σε Α γραμμή, η λευκή φούστα είναι ιδανική επιλογή είτε θέλεις να δημιουργήσεις μία προσεγμένη εμφάνιση στο γραφείο είτε να αναβαθμίσεις το casual dressing σου, ενώ εάν η υφή της φούστας είναι σατινέ ή σε κάποιο άλλο πολυτελές ύφασμα μπορείς να τη φορέσεις και σε κάποια βραδινή ή επίσημη περίσταση.

Εάν φέτος την άνοιξη λοιπόν, έχεις θέσει ως στόχο να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με περισσότερα πρακτικά, αλλά και πολύ κομψά bottoms, η λευκή φούστα αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή της shopping list σου. Για να σε πείσουμε, συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποιες στιλιστικές προτάσεις, ώστε να τις αντιγράψεις.

Πώς θα φορέσεις τη λευκή φούστα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ