Follow us

Ο Κarl Lagerfeld μιλά για την έμπνευσή του για το φετινό show-υπερθέαμα

Και ομολογεί τι θα έκανε αν ήταν αόρατος!

Karl Lagerfeld: Ένα concept store αφιερωμένο στον ίδιο

Και ομολογεί τι θα έκανε αν ήταν αόρατος!

Μπορεί ο Karl Lagerfeld να είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους σχεδιαστές αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να ανταποκρίνεται στις διάφορες προτάσεις για συνεντευξεις και να μιλά (με το δικό του μοναδικό τρόπο) για τη συναρπαστική καθημερινότητά του.

Κάπως έτσι λοιπόν βρέθηκε καλεσμένος της Laura Brown του Harper’s Bazaar και μίλησε on camera για το πως εμπνεύστηκε την γιγαντιαία γη που έκλεψε την παράσταση στο show του, την αγαπημένη του γάτα, Choupette, τη διατροφή του αλλά και το τι θα έκανε αν ήταν αόρατος για μια μέρα!


Όπως δήλωσε ο ίδιος, η ιδέα για το σκηνικό του φετινού show προέκυψε όταν κοιμόταν, πράγμα που όπως λέει συμβαίνει συχνά - γι αυτό και φροντίζει να έχει ένα χαρτί δίπλα στο κρεββάτι του. Όσο για τη Choupette, στο video ο σχεδιαστής τονίζει για ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για την «πιο όμορφη γάτα στον κόσμο» και εξηγεί ότι η προσωπική της καμαριέρα της κρατά παρέα –γιατί δεν της αρέσει καθόλου να είναι μόνη της– και φροντίζει το τρίχωμά της 3 φορές την ημέρα! H δε διατροφή του ιδίου αποτελείται από φρούτα, λαχανικά και ψάρι στον ατμό.

Τι θα έκανε όμως ο Kaiser αν ήταν αόρατος για μια μέρα; «Μάλλον ληστεία» απαντά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ