Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια: Στην Κρήτη με τη Raxevsky

Δες φωτογραφίες και μάθε τα πάντα για τη νέα συλλογή!

zeta makripoulia

Δες φωτογραφίες και μάθε τα πάντα για τη νέα συλλογή!

Με τη νέα της καμπάνια η Raxevsky μας ταξιδεύει στη μοναδική Κρήτη και με πρωταγωνίστρια την πανέμορφη Ζέτα Μακρυπούλια μας ξεναγεί στις ομορφιές του νησιού από το λιμάνι των Χανίων και το Ελαφονήσι μέχρι την πιο αρχαία ελιά του κόσμου και το χωριό Θέρισος.

Ζέτα Μακρυπούλια: Στην Κρήτη με τη Raxevsky

Η επιλογή του σκηνικού δεν είναι φυσικά τυχαία. Η σχεδιαστική ομάδα της Raxevsky για ακόμα μια φορά άντλησε έμπνευση από τις ομορφιές της Ελλάδας και τις αποτύπωσε με το δικό της μοναδικό τρόπο στη συλλογή. Η νέα collection για την Άνοιξη και το καλοκαίρι ξεχωρίζει για τις αναφορές της στη δεκαετία του ’60, τα έντονα ρομαντικά στοιχεία, τη δαντέλα και τα τα γεωμετρικά σχήματα, τα κομψά μπαρόκ στοιχεία αλλά και τις –πάντα επίκαιρες το καλοκαίρι– αφρικανικές αναφορές.

Ζέτα Μακρυπούλια: Στην Κρήτη με τη Raxevsky - εικόνα 2

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η συλλογή χωρίζεται σε 5 επιμέρους κατηγορίες:

1. New Romance

Ρομαντισμός και Άνοιξη πάνε πακέτο! Τα ρούχα ξεχωρίζουν χάρη στις λεπτομέρειες από δαντέλα, το χειροποίητο crochet και τα broderie anglaise, η σιλουέτα είναι αιθέρια και το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα girly!

2. Great Αfrica

H άγρια ομορφιά της Αφρικής δίνει έμπνευση και παίρνει fashion μορφή μέσα από τα γήνα χρώματα και τα ethnic τυπώματα που στολίζουν τις μάξι αέρινες δημιουργίες.

3. Color Blocks

Ρούχα σε γεωμετρικές γραμμές και σιλουέτες που βασίζονται στο χρώμα και τις αντιθέσεις του. Το color – block εξακολουθεί να είναι mega ταση και φέτος και παραμένει ό,τι πιο φρέσκο για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι!

4. Navy
Μπλε – κόκκινο – λευκό! Σταθερή αξία για τους θερινούς μήνες, το navy στυλ παραμένει hot και σε προκαλεί να μεταμορφωθείς σε ένα σύγχρονο, ultra stylish pin-up girl!

5. Paradise

Έντονα χρώματα, tropical μοτίβα, λουλούδια και παραδείσια πουλιά θα σε μεταφέρουν (νοητά έστω) στην Καραϊβική και θα σου φτιάξουν το κέφι! Οι μονοχρωμίες συναντούν τις ρίγες και τα έντονα χρώματα και απογειώνουν το mix & match!


Info: Η νέα συλλογή Raxevsky είναι διαθέσιμη στα 50 καταστήματα Raxevsky σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ