Follow us

Ποιος αναλαμβάνει artistic director στη Diesel;

Mάθε πρώτα εδώ την hot είδηση μόδας της ημέρας!

Ποιος αναλαμβάνει artistic director στη Diesel;

Πρόσφατα αποχώρησε από διάσημο γαλλικό οίκο

Ο Nicola Formichetti, που πριν λίγες ημέρες αποχώρησε από τον οίκο Mugler, αναλαμβάνει ως καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας Diesel. Ο Formichetti -που ξεκίνησε να εργάζεται για τον γαλλίκο οίκο τον Σεπτέμβριο του 2010- είναι γνωστός ως στυλίστας (μία από τις χαρακτηριστικότερες συνεργασίες του είναι αυτή με την Lady Gaga), αλλά και ως σχεδιαστής.

«Επιτέλους γνώρισα κάποιον τόσο τρελό όσο είμαι εγώ», είπε ο Renzo Rosso, ιδρυτής της Diesel. «Ο Nicola μοιράζεται το όραμά μου και με εμπνέει απίστευτα το να δουλεύω μαζί του: δύο δημιουργικοί πλανήτες συγκρούονται για να παράγουν φρέσκες, τρελές, παράλογες ιδέες. Με την βοήθειά του, θέλω να παραβώ περισσότερους κανόνες και να φέρω την πραγματική Diesel σε μία νέα εποχή.»

«Όταν ο Renzo με ζήτησε θυμήθηκα ότι η Diesel και εγώ είμαστε περίπου τα ίδια πράγματα. Κανένας κανόνας!», είπε ο Nicola Formichetti και συμπλήρωσε, «Έχει να κάνει με το να έχεις εξουσία, με το να είσαι ελεύθερος. Είναι μια θετική επανάσταση. Πρόκειται να κάνουμε επανεκίνηση! Αυτή είναι το πρώτο μας έργο: κάνουμε κομμάτια τα πάντα για να ξαναχτίσουμε κάτι μεγαλύτερο. Θέλω να θέσω του νέους δημιουργικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ως μέρος της διαδικασίας.»

Σχετικά με την αποχώρησή του από τον οίκο Mugler ο Formichetti δήλωσε: «Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο σφαιρικό. Ελπίζω το κοινό να απόλαυσε ότι κάναμε και να εκτίμησε την προσπάθειά μας να εκδημοκρατίσουμε την υψηλή ραπτική», συμπλήρωσε.

Ο Nicola Formichetti θα ξεκινήσει το νέο του ρόλο με το έργο DIESELREBOOT τώρα. Σχεδιάζει να κινητοποιήσει μία αναδυόμενη παγκόσμια δημιουργική κοινότητα για να συνεργαστεί μαζί του. Το έργο θα γίνει στην άναρχη, απολίτιστη, με πρόσβαση σε όλους ζώνη του Tumblr, www.dieselreboot.tumblr.com που είναι σε μετάδοση στο διαδίκτυο τώρα.

Ο Nicola επίσης θα επιτηρεί όλες τις δημιουργικές δραστηριότητες της κύριας line της Diesel, συμπεριλαμβάνοντας τους τομείς των προϊόντων, επικοινωνίας και εσωτερικού σχεδιασμού, ενώ η πρώτη συλλογή που θα παρουσιάσει θα αφορά τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-14.

Δες το σχετικό video εδώ:



Διάβασε επίσης:
Αποσύρθηκε η καμπάνια με τον Oscar Pistorius για τον Thierry Mugler
Η Courtney Love πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Saint Laurent
Η νέα καμπάνια της Louis Vuitton για την τσάντα Alma


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ