Follow us

Blake Lively, Halle Berry κι άλλοι celebrities στην καμπάνια της Gucci «Chime For Change»

Ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με τις πρέσβειρες Beyonce, Salma Hayek και Frida Giannini

Blake Lively, Halle Berry κι άλλοι celebrities στην καμπάνια της Gucci «Chime For Change»

Ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με τις πρέσβειρες Beyonce, Salma Hayek και Frida Giannini

Η Blake Lively, η Halle Berry και η Zoe Saldana είναι μόνο τρεις από τους celebrities που στηρίζουν με τη σειρά τους την καμπάνια της Gucci, Chime for Change. Οι τρεις ηθοποιοί συμπληρώνουν την ήδη υπάρχουσα τριάδα των πρέσβειρων της φιλανθρωπικής καμπάνιας, Beyonce Knowles, Salma Hayek και Frida Giannini.

Κι άλλοι διάσημοι αστέρες μεταξύ των οποίων η Katy Perry, η Freida Pinto, η Evan Rachel Wood, η Olivia Wilde και η Jada Pinkett Smith έχουν δανείσει τη φωνή τους σε αυτήν την πρωτοβουλία της Gucci. Όλοι μαζί συμμετέχουν σε ένα βίντεο όπου δηλώνουν πως «τα πάντα είναι εφικτά για τις γυναίκες όλου του κόσμου» και τονίζουν τα τρία πιο ισχυρά «εργαλεία» μίας γυναίκας που μπορούν να τη βοηθήσουν να αλλάξει τον κόσμο: η εκπαίδευση, η υγεία και η δικαιοσύνη.

Η Beyonce αποκαλύπτει πως λέει καθημερινά στην κόρη της ότι αν θέλει μπορεί να γίνει ακόμα πρόεδρος των Η.Π.Α. «Ξέρω πως δεν καταλαβαίνει τι της λέω -είναι μόνο ενός χρόνου- αλλά εγώ επιμένω να της το λέω», αναφέρει χαρακτηριστικά η Queen B. Η Halle Berry μιλά για αυτά που την εμπνέουν, η Salma Hayek και η Jada Pinkett Smith υπογραμμίζουν την τεράστια δύναμη των social media, ενώ η Frida Giannini τονίζει τη σημαντικότητα του να αποτελεί κανείς πρότυπο για τις επόμενες γενιές.

Στόχος της καμπάνιας Chime for Change είναι να συγκεντρώσει έσοδα και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μία φιλανθρωπική συναυλία με τον τίτλο «Sound of Change Live» θα πραγματοποιηθεί στο Twickenham Stadium του Λονδίνου, την 1η Ιουνίου.

Δες το σχετικό βίντεο:


Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.chimeforchange.org

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ