Follow us

Taylor Swift for Keds: H συλλογή με την υπογραφή της!

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας της διάσημης τραγουδίστριας με την μεγάλη εταιρεία!

“Taylor Swift for Keds”: Η παρουσία της πρώτης συλλογής

Μετά την πρόσφατη υπογραφή της μακροχρόνιας συνεργασίας με την Taylor Swift η Keds σου παρουσιάζει με υπερηφάνεια την πρώτη συλλογή παπουτσιών “Taylor Swift for Keds” αποκλειστικά από την διάσημη τραγουδίστρια.

“Tα sneakers μου φτιάχνουν τη διάθεση,είναι χαρούμενα, ευκολοφόρετα, με σχέδια που αντικατοπτρίζουν αγαπημένα μου αντικείμενα” δηλώνει η 23χρονη Swift.

Συγκεκριμένα, η συλλογή περιλαμβάνει 7 νέες εκδοχές του κλασικού Κeds Champion όπου μικρές κιθάρες, πουά με animal print, λουλούδια με γραμμές στο φόντο και γυαλιά ηλίου δημιουργούν ένα νεανικό χαρούμενο στυλ στα πιο φωτεινά χρώματα όπως κόκκινο, κίτρινο, μπλε, σιέλ και ροζ.

Το στυλ της Taylor Swift είναι ανεπιτήδευτο και πάντα πολύ προσεγμένο. Αυτή η κολεξιόν αντανακλά την φρέσκια άποψη της για τη μόδα" λέει ο Rick blackshaw, πρόεδρος της Κeds ενώ συμπλήρωσε: “Ο στόχος μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς sneakers που θα εκπλήττουν ευχάριστα τα νέα κορίτσια και θα τα βοηθούν να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ".

Η νεανική και ξεχωριστή συλλογή “Taylor Swift for Keds” είναι διαθέσιμη από τα τέλη Απριλίου σε επιλεγμένα καταστήματα. Μπορείς να δείς τα σχέδια στο www.keds.com και στο www.taylorswift.com.


Δες εδώ την καμπάνια της Keds στην οποία πρωταγωνιστεί η Taylor Swift, αλλά και τα καταστήματα που θα βρεις τα KEDS!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ