Follow us

ΝYFW: Victoria Beckham, DKNY, Diane von Furstenberg, Lacoste, Rag&Bone

Ξεκινάμε ήδη να σκεφτόμαστε την Άνοιξη του 2014! Ιδού τι είδαμε στα πρώτα fashion shows της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Άνοιξη 2014: Τα πρώτα fashion shows στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Ξεκινάμε ήδη να σκεφτόμαστε την Άνοιξη του 2014! Ιδού τι είδαμε στα πρώτα fashion shows της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ξεκίνησε και εμείς σου μεταφέρουμε το report από τα μέχρι στιγμής αγαπημένα μας fashion shows:

Victoria Beckham

ΝYFW: Victoria Beckham, DKNY, Diane von Furstenberg, Lacoste, Rag&Bone

Ας ξεχάσουμε ότι γνωρίζαμε έως τώρα για τη γυναίκα που ντύνει η Victoria Beckham. H σχεδιάστρια έκανε στροφή 180 μοιρών, αφήνοντας πίσω της τις εφαρμοστές σιλουέτες των προηγούμενων χρόνων. Για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014 η Beckham παρουσίασε ένα δροσερό, urban κορίτσι που επιλέγει χαλαρές, oversized γραμμές και ανδρόγυνο styling. Η θηλυκότητα εντοπίζεται στις λεπτομέρειες από διαφάνεια και στις girly μίνι φούστες.

DKNY

ΝYFW: Victoria Beckham, DKNY, Diane von Furstenberg, Lacoste, Rag&Bone - εικόνα 2

Μένοντας πιστή στις μίνιμαλ γραμμές του brand, η σχεδιάστρια Donna Karan ετοίμασε μία συλλογή γεμάτη φωτεινά χρώματα, ρετρό και sporty πινελιές αναδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τον φρέσκο και πολύχρωμο χαρακτήρα του label. Οι casual γραμμές στα maxi φορέματα ντύνονται διάφανα spaghetti straps απογειώνοντας τη θηλυκότητα.

Lacoste

ΝYFW: Victoria Beckham, DKNY, Diane von Furstenberg, Lacoste, Rag&Bone - εικόνα 3

Συνεχίζοντας να αντλεί έμπνευση από το chic sportswear, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand, Felipe Oliveira Baptista, δίνει το προβάδισμα σε καθαρές γραμμές και χαλαρές φόρμες. Η παστέλ παλέτα του brand δείχνει αυτή τη σεζόν γλυκά ξεθωριασμένη από ένα καλοκαιρινό ήλιο και δουλεύεται με μαλακά υφάσματα όπως το ζέρσεϊ κρεπ και τα brushed βαμβακερά.


Δες τα fashion shows των Diane von Furstenberg και Rag&Bone στη σελ. ii

Diane von Furstenberg

ΝYFW: Victoria Beckham, DKNY, Diane von Furstenberg, Lacoste, Rag&Bone - εικόνα 4

Το απόλυτο "safari girl" είχε στο μυαλό της η Diane von Furstenberg όταν σχεδίασε αυτήν τη συλλογή. Στο catwalk είδαμε safari shirt-dresses, tunics και αέρινα φορέματα με animal-prints και φορέματα με μεταξοτυπίες άγριων ζώων. Δερμάτινα hot pants συνδυασμένα με διάφανα πουκάμισα και cropped top φορεμένα με zip culotte δε θα μπορούσαν, φυσικά, να λείπουν από την κολεξιόν.

ΝYFW: Victoria Beckham, DKNY, Diane von Furstenberg, Lacoste, Rag&Bone - εικόνα 5
Το fashion show έκλεισε με την εμφάνιση της Naomi Campbell στο catwalk

Rag & Bone

ΝYFW: Victoria Beckham, DKNY, Diane von Furstenberg, Lacoste, Rag&Bone - εικόνα 6

To βρετανικό δίδυμο των Marcus Wainwright και David Neville του brand Rag & Bone, απομακρύνθηκε από το γνώριμο "tomboy" προφίλ που μας έχει συνηθίσει, χαρίζοντάς μας περισσότερο girly σιλουέτες για την επόμενη σεζόν. Cropped top, διαφάνειες, hot pants και ολόσωμες φόρμες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο catwalk.

Διάβασε επίσης:
David και Harper Beckham: Στο front row του show της Victoria Beckham
Οι 15 πιο καλοντυμένες προσκεκλημένες της fashion week



ΝYFW: Victoria Beckham, DKNY, Diane von Furstenberg, Lacoste, Rag&Bone - εικόνα 7


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ