Follow us

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer!

Εμπνεύσου από την ταινία της Disney «Maleficent», σχεδίασε ένα fashion item και δημιούργησέ το με τη βοήθεια του Fashion Workshop by Vicky Kaya

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer!

Εμπνεύσου από την ταινία της Disney «Maleficent», σχεδίασε ένα fashion item και δημιούργησέ το με τη βοήθεια του Fashion Workshop by Vicky Kaya.

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer!

Λίγες ακόμα εβδομάδες έμειναν μέχρι την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Maleficent στην Ελλάδα, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαϊου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D. Η πιο εμβληματική “κακιά” στην ιστορία της Disney, η μάγισσα που καταράστηκε την Ωραία Κοιμωμένη, διηγείται την άγνωστη μέχρι τώρα ιστορία της και μας αποκαλύπτει πώς έφτασε μέχρι εκεί. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και την ενσάρκωση της, ομολογουμένως, κομψής Μάγισσας αναλαμβάνει η Angelina Jolie, ενώ στον ρόλο της Ωραίας Κοιμωμένης θα απολαύσουμε την αιθέρια Elle Fanning, καθώς και τη μικρή κόρη της Jolie, Vivienne.

Το MissBloom.gr και η Feelgood Entertainment σε συνεργασία με το Fashion Workshop by Vicky Kaya σου δίνουν την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να αναδείξεις το ταλέντο σου και να δημιουργήσεις ένα fashion item με έμπνευση, τι άλλο, την ταινία Maleficent. Το σχέδιό σου μπορεί να είναι ένα κόσμημα ή ένα αξεσουάρ, ένα ρούχο ή ένα headpiece, οτιδήποτε μπορείς να σκεφτείς και να δημιουργήσεις παίρνοντας έμπνευση από τους διαφορετικούς χαρακτήρες, την ιστορία και την ατμόσφαιρα της ταινίας.

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 2

Δες το trailer, μελέτησε καλά τις αποκλειστικές φωτογραφίες και διάβασε προσεκτικά την περίληψη γιατί εκεί κάπου κρύβεται η έμπνευση για το δικό σου σχέδιο.




Η Maleficent είναι μια πανέμορφη και αγνή νεαρή κοπέλα που καλείται να επαναφέρει την ειρήνη στη χώρα της όταν ένα απειλητικό στράτευμα εισβάλλει στο βασίλειο. Παρά τα φαινόμενα η Maleficent αποδεικνύεται η πιο ισχυρή προστάτιδα της πατρίδας της, όμως το τίμημα είναι μεγάλο.

Προδομένη, η Maleficent γίνεται σκληρή και εκδικητική καταλήγοντας έτσι να καταραστεί τη νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά.
Στην πορεία όμως, η Maleficent θα συνειδητοποιήσει ότι το μικρό κορίτσι μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στο βασίλειο και να φέρει στην ίδια την Maleficent την χαμένη γαλήνη και ευτυχία της.


Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 3
©2014 Disney

Στείλε μας το σχέδιό σου από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 27 Απριλίου με e-mail στο missbloom@missbloom.gr με τίτλο “Maleficent” και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας. Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από συνεργάτες του MissBloom.gr, του MadameFigaro.gr, της Σχολής Fashion Workshop by Vicky Kaya, αλλά και της Feelgood Entertainment θα επιλέξει τα 10 καλύτερα σκίτσα και τον μεγάλο νικητή.

Τα 10 επικρατέστερα σχέδια θα παρουσιαστούν στο MissBloom.gr και θα κερδίσουν συλλεκτικό δώρο από την ταινία ενώ ο μεγάλος νικητής θα έχει την ευκαιρία να υλοποιήσει το σχέδιό του σε 3 συναντήσεις σε.συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό του Fashion Workshop by Vicky Kaya.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η Miss Bloom θα συνεχίσει να σε εμπνέει με περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και στοιχεία της ταινίας αλλά και με moοdboard και δείγματα από τη δουλειά των μαθητών του Fashion Workshop by Vicky Kaya.

Πάρε έμπνευση από τις αποκλειστικές φωτογραφίες της ταινίας και δες τους όρους του διαγωνισμού στη σελίδα 2
Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 4

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 5

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 6

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 7

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 8

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 9

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 10

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 11

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 12

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 13

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 14

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε την ευκαιρία να γίνεις fashion designer! - εικόνα 15

photos: ©2014 Disney


Δες ξανά πώς θα πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και διάβασε τους αναλυτικούς όρους στη σελίδα 3

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσεις μία ευκαιρία να δεις το σχέδιό σου υλοποιημένο αλλά και για να κερδίσεις συλλεκτικά δώρα της ταινίας δες αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

Όροι Διαγωνισμού

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι διαμένουν νομίμως στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, Feel Good Entertainment και Fashion Workshop by Vicky Kaya., καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α') βαθµού. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να αποστείλουν το πρωτότυπο σχέδιο - σκίτσο τους για fashion item στο e-mail missbloom@missbloom.gr με την ένδειξη "ΜΑLEFICENT" στο subject και να συμπεριλάβουν πλήρη τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, e-mail). Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 31/03/2014 έως τις 27/04/2014.

2. Η ανάδειξη των 10 επικρατέστερων σχεδίων και τoυ 1ου νικητή θα πραγματοποιηθεί από κριτική επιτροπή που αποτελείται από συνεργάτες της Σχολής Fashion Workshop by Vicky Kaya, των Αττικών Εκδόσεων και της Feelgood Entertainment στις 30/04/2014. Τα ονόματα θα αναρτηθούν στο www.missbloom.gr αμέσως μετά την ανάδειξη. Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Ανώνυμος Εκδοτική Εταιρεία («Διοργανώτρια») δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο.

3. O συμμετέχων, αποστέλλοντας το σχέδιο για το διαγωνισμό, δηλώνει και εγγυάται ότι τα πνευματικά δικαιώματα του σχεδίου του ανήκουν και ότι συναινεί στην δημοσίευσή τους από την ιστοσελίδα ή τα έντυπα της Διοργανώτριας , περαιτέρω δε αναλαμβάνει κάθε ευθύνη για την δημοσίευση αυτή απαλλάσσοντας αντίστοιχα την ως άνω εταιρεία.

4. Η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο/η συµµετέχων/ουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της ανάδειξης του νικητή. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα.

5. Τα δώρα: Οι δημιουργοί των 10 επικρατέστερων σχεδίων θα κερδίσουν συλλεκτικό δώρο Maleficent (θήκες κινητών / T-shirts / notebooks), ενώ ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει 3 συναντήσεις με εξειδικευμένο προσωπικό της σχολής Fashion Workshop by Vicky Kaya, ώστε να τον καθοδηγήσουν και να τον βοηθήσουν να επιμεληθεί το σχέδιο του μέχρι την τελική υλοποίηση. Οι συναντήσεις αυτές θα γίνουν τις ακόλουθες ημερομηνίες: 1ο ραντεβού στις 5 Μαΐου, 2ο ραντεβού στις 9 Μαΐου, 3ο ραντεβού στις 16 Μαΐου. Η δημιουργία του νικητή θα εκτεθεί μαζί με τις δημιουργίες του Fashion Workshop στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας MALEFICENT, και ο νικητής θα κερδίσει επίσης μία διπλή πρόσκληση για την επίσημη πρεμιέρα.

6. Ο νικητής υποχρεούται να επικοινωνήσει με τη σχολή, στα στοιχεία που θα του διατεθούν, για να επιβεβαιώσει τις ώρες επισκέψεως του στο χώρο της σχολής. Οι παραπάνω ημερομηνίες είναι δεσμευτικές. Για την υλοποίηση της δημιουργίας το budget του νικητή ανέρχεται στα 75€. To ποσό αυτό θα καταβληθεί από την εταιρία κινηματογραφικής διανομής Feelgood Entertainment έναντι επίδειξης σχετικών παραστατικών, μετά και την υλοποίηση της τελικής δημιουργίας. Ο νικητής υποχρεούται να παραδώσει την τελική δημιουργία του στο Fashion Workshop το αργότερο μέχρι 20 Μαΐου, καθώς και να συναινέσει για της φωτογράφιση της δημιουργίας και την ευρεία χρήση των φωτογραφιών για λόγους προώθησης της ταινίας.

7. Με τη συμμετοχή του στoν Διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα μη ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τη Διοργανώτρια για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, την επιλογή των νικητών και την παράδοση του Δώρου βάσει του Ν. 2472/1997. Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), ο συμμετέχων μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο: 210 – 6154200.


8. Οι παρόντες Όροι Συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και κάθε τυχόν διαφορά θα επιλύεται από τα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.

9. Οι όροι συμμετοχής στην παρούσα προωθητική ενέργεια ευρίσκονται αναρτημένοι στον ιστότοπο www.missbloom.gr.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ