Follow us

Ronaldo: Κυκλοφόρησε νέα σειρά ρούχων και αθλητικών αξεσουάρ!

Δες τον να μιλάει ο ίδιος για την συλλογή του!

Ronaldo: Κυκλοφόρησε νέα σειρά ρούχων και αθλητικών αξεσουάρ!

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής αφήνει για λίγο τα γήπεδα και υπογράφει μια νέα συλλογή ρούχων και αθλητικών αξεσουάρ για την Nike, συνδυάζοντας την ασυμβίβαστη συμπεριφορά του παίκτη-ινδάλματος με ένα τολμηρό στυλ που συμβολίζει τη στάση του απέναντι στη ζωή.


Σχεδιαστικά όλο αυτό αποδίδεται μέσα από ένα εντυπωσιακό γραφικό που απεικονίζει μια καρδιά (συμβολίζοντας την αγάπη για τη νίκη) την οποία τέμνει ένα X (που συμβολίζει το μίσος για την ήττα): «Love to win, hate to lose».

Ronaldo: Κυκλοφόρησε νέα σειρά ρούχων και αθλητικών αξεσουάρ!

Η φράση «Love to win, hate to lose» αποκαλύπτει δύο ξεχωριστές πτυχές της συλλογής CR7 for Nike- από τη μία πλευρά, ο επίμονος, προσηλωμένος ποδοσφαιριστής στην κορυφή της δύναμής του και, από την άλλη πλευρά, ένα ίνδαλμα με ατίθασο και αυθόρμητο στυλ, που αγαπά τη μουσική.

Ronaldo: Κυκλοφόρησε νέα σειρά ρούχων και αθλητικών αξεσουάρ! - εικόνα 2

Η συλλογή CR7 είναι εμπνευσμένη από τις επιδόσεις του μεγάλου αθλητή και αποτελείται από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας. Συνδυάζει την κλασική χρωματική παλέτα των μπλε, μαύρο και γκρι με ένα επιμελώς μοντέρνο στυλ κάνοντας τη συλλογή μοναδική.

Ronaldo: Κυκλοφόρησε νέα σειρά ρούχων και αθλητικών αξεσουάρ! - εικόνα 3

Η συλλογή περιλαμβάνει επιπλέον κοντομάνικη μπλούζα, επικαλαμίδες Mercurial, παπούτσια CR Nike 5 Gato, τσάντα και μπάλα Prestige, όλα στα χαρακτηριστικά εντυπωσιακά χρώματα μαύρο, μπλε, ροζ.

Δες τον Ρονάλντο να μιλάει για τη νέα αυτή συλλογή:



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ