Follow us

Αποκλειστικό: Στην παρουσίαση του νέου αρώματος Just Cavalli For Her

Η Βάσω Παπαγιαννακοπούλου, διευθύντρια σύνταξης του Madame Figaro, συναντά τον Roberto Cavalli και την Georgia May Jagger στη Νέα Υόρκη και μεταδίδει!

Exclusive: Το νέο άρωμα Just Cavalli For Her

Συναντήσαμε τον Roberto Cavalli και την Georgia May Jagger στη Νέα Υόρκη (σε ένα πριβέ πάρτι για το λανσάρισμα του αρώματος Just Cavalli For Her)


Η θέα από τον 12ο όροφο του Standard Hotel στον Meatpacking District, όπου γυρίστηκε και το Shame με τον Μάικλ Φασμπέντερ, σε κάνει να ξεχνάς το jet lag και ότι είναι 5.30 το πρωί. Ακόμα μεγαλύτερη ανταμοιβή όμως ήταν το πρόγραμμα της ημέρας, αφού στη Νέα Υόρκη βρεθήκαμε προσκεκλημένοι του Roberto Cavallli και της Coty Prestige:
1. Να συναντήσω τον Roberto και την Eva Cavalli στο showroom τους στην Fifth Avenue.
2. Να κάνω συνέντευξη στην Georgia May Jagger, κόρη της Τζέρι Χόλ και του Μίκ Τζέγκερ των Rolling Stones, που φιλοξενείται στο υπέροχο ξενοδοχείο Gramercy Park του hotelier du jour Ian Schrager.
3. Να προλάβω να ετοιμαστώ γιατί το βράδυ θα συναντηθούμε όλοι μαζί σε ένα πριβέ dinner party στο SoHo.


Στο Showroom του Roberto Cavalli


Εκεί που νιώθεις ότι συμβαίνουν όλα, ορίζονται οι τάσεις και παίρνονται οι αποφάσεις, εκεί στη Fifth Avenue βρίσκεται φυσικά και το showroom του Ιταλού μαξιμαλιστή σχεδιαστή. Με υποδέχεται η Eva Cavalli, μια επιβλητικά δυναμική και εξαιρετικά όμορφη γυναίκα, και στο βάθος o Roberto με τα μαύρα του γυαλιά ηλίου.

Αποκλειστικό: Στην παρουσίαση του νέου αρώματος Just Cavalli For Her

Ένας άνδρας που εδώ και 40 χρόνια στο χώρο της μόδας αποδεικνύει με κάθε του δημιουργία, με κάθε του κύτταρο, πόσο πολύ αγαπάει τις γυναίκες. Καθόμαστε σε ένα μικρό lounge, στο τραπεζάκι έχει περίοπτη θέση το Just Cavalli for Her και στους τοίχους είναι κρεμασμένες φωτογραφίες της Georgia May Jagger από την καμπάνια του αρώματος. Μιλάμε για το νέο του άρωμα με σλόγκαν «Love at first bite» -«bite» που σημαίνει «δαγκωνιά» και παραπέμπει στο δάγκωμα του φιδιού, το logo δηλαδή της νεανικής σειράς Just Cavalli.

Αποκλειστικό: Στην παρουσίαση του νέου αρώματος Just Cavalli For Her - εικόνα 2

Μιλάμε για τον έρωτα, για τις γυναίκες, για τα καλλυντικά που τόσο πολύ του αρέσουν (όχι τα κραγιόν, όπως μου ξεκαθάρισε, μόνο τα χρώματα και οι υφές των σκιών!). Ο Roberto Cavalli είναι ένας άνδρας bon viveur, κοσμοπολίτης, αιώνια ερωτευμένος (με τα πάντα!), λάτρης του γυναικείου φύλου. Ψέκασε τα δάχτυλά του με το νέο άρωμα και μου έβαλε μερικές σταγόνες πίσω από τα αυτιά, με απαλές κινήσεις σαν γνήσιος τζέντλεμαν. «Πώς σου φαίνεται;», με ρώτησε με την ιταλική προφορά του. «Υπέροχο», και το εννοούσα. Ο Roberto Cavalli είναι από αυτούς τους ώριμους και καλοζωισμένους άνδρες, χωρίς ίχνος ανασφάλειας, που θα ήθελες για φίλους. Να τρέξεις στην ερωτική απογοήτευση γιατί σίγουρα θα έχουν μια πολύ καλή συμβουλή να σου δώσουν. Η πείρα βλέπεις...


Διάβασε την συνέχεια στην σελίδα ii


Στο Gramercy Park με την Georgia May Jagger

Κάθισα στον καναπέ απέναντι από την 20χρονη καλλονή και αναρωτιόμουν πως είναι να μεγαλώνεις σε μια celebrity οικογένεια, να έχεις μπαμπά τον Μικ Τζάγκερ και μαμά το eighties icon Τζέρι Χόλ. Να ακούς τις ιστορίες τους από το Studio ’54 και στο σπίτι σου, τις Κυριακές, να μπαινοβγαίνουν οι μεγαλύτεροι σταρ του πλανήτη.

Αποκλειστικό: Στην παρουσίαση του νέου αρώματος Just Cavalli For Her - εικόνα 3

«Για μένα ήταν απλώς η οικογένειά μου, ο μπαμπάς και η μαμά μου. Δεν μπορούσα να τους δω ως σταρ»
, η Georgia May μιλάει γρήγορα, με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, και με γνήσια βρετανική προφορά που προδίδει αμέσως την Αγγλική καταγωγή της. Μυρίσαμε η μία το λαιμό της άλλης, να δούμε πως «μεταμορφώνεται» το Just Cavalli for Her πάνω σε διαφορετικά δέρματα.

Αποκλειστικό: Στην παρουσίαση του νέου αρώματος Just Cavalli For Her - εικόνα 4

Η πρώτη «γνωριμία» της με τον Cavalli ήταν σε ηλικία 15 χρονών όταν φόρεσε ένα animal print φόρεμα της μαμάς της για να πάει σε πάρτι. Απόψε, στο πάρτυ, θα τον γνώριζε για πρώτη φορά και από κοντά. Μίλησε με ενθουσιασμό για τη συνεργασία της με τον Mario Sorrenti, φωτογράφο της διαφημιστικής καμπάνιας, αλλά και για τον σκηνοθέτη Jonas Akerlund που –εντελώς τυχαία- έχει συνεργαστεί και με τον μπαμπά της γυρίζοντας το βιντεοκλίπ Rain Fall Down των Rolling Stones.

Αποκλειστικό: Στην παρουσίαση του νέου αρώματος Just Cavalli For Her - εικόνα 5

«Τι θα βάλεις το βράδυ;», την ρώτησα. «Ένα Just Cavalli φόρεμα», μου απάντησε φυσικά.


Διάβασε την συνέχεια στην σελίδα iii



SoHo Night out


Το dinner party για το λανσάρισμα του αρώματος Just Cavalli for Her έγινε σε ένα εκπληκτικό private house στο σοφιστικέ SoHo με 200 προσκεκλημένους.

Αποκλειστικό: Στην παρουσίαση του νέου αρώματος Just Cavalli For Her - εικόνα 6


Οικοδεσπότες: Ο Roberto και η Eva Cavalli αλλά και ο CEO της COTY Inc, Michele Scannavini.
Σε κάθε όροφο της βίλας ανακάλυπτες κι άλλο event.

Αποκλειστικό: Στην παρουσίαση του νέου αρώματος Just Cavalli For Her - εικόνα 7

Ένα ζευγάρι χορευτών-κολυμβητών στην εσωτερική πισίνα έδινε τη δική του ερμηνεία του «Love at first bite».
Σε ένα δεύτερο δωμάτιο, μεταμορφωμένο σε μπουντουάρ, «χτυπούσαμε» προσωρινά τατουάζ –στο τέλος όλοι οι καλεσμένοι είχαμε το bite λογότυπο στο λαιμό μας. Τη μεγαλύτερη ουρά ωστόσο συνάντησα έξω από το δωμάτιο με την fortune teller.

Αποκλειστικό: Στην παρουσίαση του νέου αρώματος Just Cavalli For Her - εικόνα 8

Περιμένοντας ήρθε δίπλα μου η Georgia May, με ένα φόρεμα με ροζ snake prints που μου θύμιζε το μπουκάλι του αρώματος, «Very lovely! Μου αρέσει πολύ το σακάκι σου!», μου είπε –για την ιστορία το σακάκι μου ήταν Άγγελος Φρέντζος. Αφού έμαθα από την fortune teller ότι θα ζήσω 100 χρόνια, θα κάνω σπουδαία καριέρα και ότι δεν πρέπει να τα παίρνω όλα τόσο σοβαρά, ανεβήκαμε στην ταράτσα της βίλας, που είχε μεταμορφωθεί σε Python Club.

Αποκλειστικό: Στην παρουσίαση του νέου αρώματος Just Cavalli For Her - εικόνα 9

Πίναμε κοκτέιλ μαζί με την εκθαμβωτική Erin O'Connor, τον Mario Sorrenti αλλά και στον Marlon Teixeira (το μοντέλο που συμπρωταγωνιστεί με την Georgia May Jagger στην τηλεοπτική διαφήμιση) ακούγοντας live τους Karmin, ένα συγκρότημα που το περιοδικό Rolling Stone χαρακτήρισε «Η μπάντα της χρονιάς». Ήθελα να μείνω όλο το βράδυ μέχρι το ξημέρωμα. Αλλά το jet lag είναι ανίκητο το πρώτο σου βράδυ στη Νέα Υόρκη.

*Tο νέο άρωμα Just Cavalli For Her θα είναι διαθέσιμο από το Φεβρουάριο του 2013
.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ