Follow us

Aποκλειστική Συνέντευξη: Η Κατερίνα Ψωμά δινει tips για το styling των κοσμημάτων

Συναντήσαμε στο Παρισι την γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων και μας έδωσε πολύτιμες συμβουλές!

psoma

Τη συναντήσαμε στο Παρισι και μας είπε όλα τα μυστικά της


Η Κατερίνα Ψωμά δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μια από τις καλύτερες ελληνίδες σχεδιάστριες κοσμημάτων με φήμη που ξεπερνά κατά πολύ τα ελληνικά σύνορα. Εμείς, τη συναντήσαμε στο Παρίσι όπου παρουσίαζε τη νέα της δουλειά και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσαμε παρά να της κάνουμε και μια μικρή "fashion-ανάκριση" αφού δεν υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος για να μας δώσει tips και συμβουλές για τα κοσμήματά μας. Να τι μας είπε:

Ποια είναι τα must της σύγχρονης μπιζουτιέρας;

Ένα κόσμημα απο την γιαγιά, ενα απο την μαμά και ενα αγορασμένο...

Ποια είναι τα 3 βασικά tips που δίνεις συνήθως όσον αφορά στο πως φοράμε τα κοσμήματα; Τι πρέπει να αποφεύγουμε;

Πρώτον, φοράμε κοσμήματα που μας εκφράζουν και μας αρέσουν, οχι επειδή είναι το τελευταιο trend. Δεύτερον, πρέπει να νιώθουμε άνετα όταν φοράμε ένα κόσμημα μιας και γίνεται μέρος της ταυτότητας μας, πιο πολύ ίσως απο ένα ρουχο. Τρίτον, αποφεύγουμε μονο αύτο που μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα. Εξηγώ: ακούω οτι μεγαλα σκουλαρίκια δεν πάνε μαζι με μεγάλα κολιέ κλπ. Εγώ δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι το γουστο της κάθε γυναίκας είναι διαφορετικό και απόλυτα σεβαστό.

Κοσμήματα αληθινά ή faux; Πρέπει να διαλέγουμε ένα από τα δύο ή μπορούμε να τα συνδυάσουμε;
Συνδυασμός είναι πάντα καλύτερος. Εγω τελευταία φοράω την βέρα μου μαζι με κατι δαχτυλίδια του 70 με πλαστικά, πολύχρωμα λουλούδια!

Aποκλειστική Συνέντευξη: Η Κατερίνα Ψωμά δινει tips για το styling των κοσμημάτων

Ποιό είναι το κόσμημα - τάση αυτό τον καιρό;
Δεν ξέρω! Ακούω ότι είναι τα λεγόμενα statement necklaces. Προσωπικά έχω ξετρελαθεί με μία σειρα που εμπνεύστηκα απο Αφρικάνικες φυλές. ( θα τα βρείτε στο κατάστημα Detroit). Πάντα υπάρχουν τάσεις, αλλά το εφήμερο δεν με εκφράζει. Θέλω τα κοσμήματα μου να αγαπιούνται και να φοριούνται πιο πολύ απο μία σεζον.

Τι κοσμήματα μας προτείνεις για το καλοκαιρι;
Οι χρυσοί κροίκοι πάντα μας δίνουν μια φινέτσα. Τα μεγάλα κολιέ είναι τα αγαπημένα μου. Προτείνω τυρκουάζ η πράσινες πέτρες. Επίσης μου αρεσουν πολύ τα μπρούτζινα μεγάλα βραχιόλια.

Aποκλειστική Συνέντευξη: Η Κατερίνα Ψωμά δινει tips για το styling των κοσμημάτων - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ