Follow us

Τα tips της Κατερίνας Ψωμά για τα κοσμήματα και το στυλ

Πως διαλέγουμε και πως φοράμε τα κοσμήματα; Ποιες είναι οι νέες τάσεις; Η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων μας δίνει χρήσιμες συμβουλές! Plus: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη νέα της συλλογή που παρουσίασε στο Παρίσι

psoma2


Είδαμε πρώτοι στο Παρίσι τα νέα κοσμήματα της Κατερίνας Ψωμά, τραβήξαμε φωτογραφίες και πήραμε συνέντευξη από τη σχεδιάστρια!

Κατά τη διάρκεια της Paris Fashion Week η αγαπημένη μας σχεδιάστρια κοσμημάτων Κατερίνα Ψωμά βρισκόταν στο Παρίσι όπου παρουσίαζε τη νέα της συλλογή. Περιττό να πούμε ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε! Τη συναντήσαμε ένα πρωί και φροντίσαμε να φωτογραφίσουμε αποκλειστικά τις νέες τις δημιουργίες για να πάρεις μια γεύση! Ιδού λοιπόν:

Τα tips της Κατερίνας Ψωμά για τα κοσμήματα και το στυλ

Όπως πάντα, τα κοσμήματα της Κατερίνας έχουν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα και ο σχεδιασμός τους συνδυάζει το design με όλα όσα χρειάζεται η ενημερωμένη, σύγχρονη fashionista.

Τα tips της Κατερίνας Ψωμά για τα κοσμήματα και το στυλ - εικόνα 2

To όνομα της συλλογής είναι "From Vintage to Vegas" (πόσο τέλειο!) και αντανακλά απόλυτα το ύφος των δημιουργιών. Το Vegas, αναφέρεται στις χρωματιστές πέτρες, τα στρας και τις funky λεπτομέρειες που βλέπεις στα κοσμήματα στις φωτογραφίες.

Τα tips της Κατερίνας Ψωμά για τα κοσμήματα και το στυλ - εικόνα 3

Τα tips της Κατερίνας Ψωμά για τα κοσμήματα και το στυλ - εικόνα 4

Τα tips της Κατερίνας Ψωμά για τα κοσμήματα και το στυλ - εικόνα 5

To "Vintage", από την άλλη, αναφέρεται σε μια σειρά από κοσμήματα με vintage (φυσικά) επιρροές και υπέροχες πέτρες, τα οποία απ' ότι μας είπε η Κατερίνα έχουν γίνει ανάρπαστα! (μεταξύ μας, ήταν αναμενόμενο!)

Τα tips της Κατερίνας Ψωμά για τα κοσμήματα και το στυλ - εικόνα 6

Τα tips της Κατερίνας Ψωμά για τα κοσμήματα και το στυλ - εικόνα 7

Τα tips της Κατερίνας Ψωμά για τα κοσμήματα και το στυλ - εικόνα 8

Ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι που αξίζει ιδιαίτερη αναφορά είναι το statement κολιέ με την Τίγρη. Μπορεί να φαίνεται "βαρύ" αλλά δεν χρειάζεται να είσαι τόσο τολμηρή όσο νομίζεις για να το φορέσεις. Αν είσαι fan του less is more και δεν θέλεις πολλά αξεσουάρ αρκεί μόνο μια ψηλόμεση φούστα και ένα απλό, λευκό t-shirt.To αποτέλεσμα θα είναι chic και επίκαιρο.

Τα tips της Κατερίνας Ψωμά για τα κοσμήματα και το στυλ - εικόνα 9

Το ίδιο ισχύει και για χαρούμενα, χρωματιστά κομμάτια! Θα τα φορέσεις ένα-ένα αν θέλεις να δώσεις μια πινελιά χρώματος στο σύνολό σου ή πολλά μαζί αν θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο!

Τα tips της Κατερίνας Ψωμά για τα κοσμήματα και το στυλ - εικόνα 10

Όπως έχεις μάλλον ήδη καταλάβει, το γεγονός ότι η Κατερίνα Ψωμά κατάφερε για ακόμα μια φορά να δημιουργήσει μια εξαιρετική συλλογή από κάθε άποψη δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση. Άλλωστε, είναι μια από τις πιο ταλαντούχες σχεδιάστριες. Το σημείο που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε συλλογή αλλά για μια σειρά κοσμημάτων που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και σε κάθε στυλ ντυσίματος!





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ