Follow us

H Μary Katrantzou σχεδιάζει για το New York City Ballet

Η σχεδιάστρια ντύνει μια μια φαντασμαγορική εκδήλωση ανάμεσα στους Carolina Herrera και Valentino.

katrantzou

Η σχεδιάστρια ντύνει μια μια φαντασμαγορική εκδήλωση ανάμεσα στους Carolina Herrera και Valentino.


Γνωρίζεις οτι τα ρούχα της ελληνίδας σχεδιάστριας κάνουν θραύση παγκοσμίως, αυτό που δε γνωρίζεις είναι οτι πλέον εκτός από τις πασαρέλες οι δημιουργίες της θα θαυμάζονται πλέον και στο χορευτικό παρκέ.

Η επίσημη συνεργασία της με το New York City Ballet είναι γεγονός. Θέμα χρόνου θα έλεγε κανείς, αφού ουκ ολίγες φορές μεγάλοι μόδιστροι έχουν ντύσει με δημιουργίες τους χορευτές του κλασικού και μοντέρνου μπάλέτου με εξαίσιο αποτέλεσμα (βλ. Alexander McQueen, Gareth Pugh κ.α.).

Η μόδα και ο χορός ενώνονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα σημάνουν την αρχή της φθινοπωρινής σεζόν για το ΝΥCB και το μεγάλο φθινοπωρινό gala φιλοξενεί διάσημους χορογράφους και προσωπικότητες της μόδας όπως Τhom Browne και Sarah Burton από τον οίκο Alexander McQueen αλλά και τα brands Valentino και Carolina Herrera.

Η ελληνίδα σχεδιάστρια ενώνει το ταλέντο της με αυτό του σπουδαίου χορογράφου Justin Peck και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εκθαμβωτικό.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε οτι το σχέδιο που αποτέλεσε την έμπνευση της σχεδιάστριας προέρχεται από τη φετινή resort συλλογή της και κινείται στα γνωστά ανάγλυφα μοτίβα που μας έχει συνηθίσει. Οι νέες δημιουργίες θα είναι επίσης πιο αέρινες και ελαφριές για τις ανάγκες της κίνησης των χορευτών και του όλου concept φυσικά.

Η συλλογές Mary Katrantzou έχουν αποκτήσει φανατικούς celebrity fans (βλ. Keira Knightley, Olivia Wilde και Rihanna) Μέσα στο Σεπτέμβριο η Κατράντζου θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και στις 23 του μηνός είναι πιθανότατα η ημερομηνία που θα δούμε και τα κοστούμια που θα ντύσουν τις μπαλαρίνες του NYCB.

Aναμένουμε με αγωνία και σιγουριά οτι θα δούμε κάτι τέλειο.

Eδώ: Το best-seller item της καλοκαιρινής συλλογής.

H Μary Katrantzou σχεδιάζει για το New York City Ballet


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ