Follow us

Fashionnoiz: Τα πάντα για το super event και τον διαγωνισμό που ετοιμάζει!

Ένα από τα αγαπημένα μας e-shops κλείνει ένα χρόνο και το γιορτάζει με το απόλυτο Fashion Shopping Spree Party και έναν απίστευτο διαγωνισμό

Fashionnoiz: Τα πάντα για το super event και τον διαγωνισμο που ετοιμάζει!

Ένα από τα αγαπημένα μας e-shops κλείνει ένα χρόνο και το γιορτάζει μετο απόλυτο Fashion Shopping Spree Party και έναν απίστευτο διαγωνισμό!

Το MissBloom.gr φροντίζει πάντα να σε ενημερώνει για τα πιο stylish events της πόλης και το μεγάλο πάρτυ για τον ένα χρόνο του Fashionnoiz δε θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτή τη λίστα. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου είσαι καλεσμένη στο Bellini Aperitivo όπου θα συναντήσεις το team του Fashionnoiz από τις 12 έως τις 6 το απόγευμα και θα έχεις την ευκαιρία να αποχαιρετίσεις μαζί του το 2014 με τα πιο υπέροχα δώρα!

Γνώρισε από κοντά τους Έλληνες σχεδιαστές που φιλοξενούνται στο Fashionnoiz.com, κάνε τις πιο fashion-forward χριστουγεννιάτικες αγορές με ειδική έκπτωση και φωτογραφήσου με το outfit της αρεσκείας σου μέσα από τα 5 που συνέθεσαν για σένα οι ομάδες του MissBloom.gr και του Fashionnoiz.com!

Look1: Black&Gold
Όσο για το καλύτερο; Αυτό δεν στο είπαμε καν ακόμα! Ανέβασε τη φωτογραφία σου και πάρε μέρος στο διαγωνισμό του MissBloom.gr που τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου θα χαρίσει σε μια τυχερή νικήτρια ένα από τα 5 ειδικά επιλεγμένα outfit! Στο λαμπερό event θα έχεις ακόμα την ευκαιρία να απολαύσεις τον καφέ ή το lunch σου σε απόλυτα εορταστικό κλίμα και να κάνεις την προσωπική σου ευχή για το νέο έτος με διαφορετικό τρόπο από τις υπόλοιπες χρονιές... Την ημέρα αυτή, τόσο με τις αγορές όσο και με τα αστέρια-ευχές του Make A Wish, στηρίζουμε το πολύτιμο φιλανθρωπικό τους έργο.

Look3: Metallics
Από το event του Fashionnoiz δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις τόσο από τους καλεσμένους που θα είναι εκεί όσο και από το Xmas-Goodie Bag που έχει ετοιμάσει με στυλ και αγάπη.

Look4: See Through
Join us, MissBloomers, and make some Noiz!

Διοργανωτής: Fashionnoiz.com
Χορηγός Επικοινωνίας: Miss Bloom
Χορηγοί: Apivita, Lenovo, Beautyworld by Despina Gavala

Fashionnoiz: Τα πάντα για το super event και τον διαγωνισμό που ετοιμάζει! - εικόνα 6

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ