Follow us

H 80χρονη Joan Didion είναι το νέο πρόσωπο της Celine

Μια ακόμα απόδειξη οτι το στυλ δεν έχει ηλικία

didion

Μια ακόμα απόδειξη οτι το στυλ δεν έχει ηλικία


Είναι ακόμα λίγο νωρίς για τις καμπάνιες της νέας χρονιάς, το 2015 άλλωστε μόλις πρόλαβε να κάνει την είσοδό του, ωστόσο φαίνεται πως ο οίκος Celine δε μπορούσε να κρατήσει άλλο μυστική τη νέα εντυπωσιακή του συνεργασία και μας προσέφερε μεθεόρτιο δωράκι, μια φωτογραφία από την πρωταγωνίστρια της νέας του καμπάνιας. Όχι, δεν είναι τα νέα σχέδια ούτε το styling που μας ξάφνιασαν αυτή τη φορά αλλά το κεντρικό πρόσωπο της συλλογής για την Άνοιξη 2015, που δεν είναι άλλο από την 80χρονη συγγραφέα Joan Didion!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει super models όπως η Daria να ποζάρουν για τη Celine, η Joan παρ'όλα αυτά έχει μια ιδιαίτερη λάμψη που σε κάποια σημεία ίσως επισκιάζει πολλές νεότερές της στο θέμα στυλ και attitude. Η Didion ξεκίνησε τη συγγραφική της καριέρα από τη Vogue, ωστόσο είναι ευρέως γνωστή όχι για τα στυλιστικά αλλά για τα λογοτεχνικά της επιτεύγματα εδώ και δεκαετίες και αυτός είναι ο λόγος που κέντρισε το ενδιαφέρον της Phoebe Philo του οίκου Celine για να την εντάξει στην πρώτη γραμμή του δυναμικού της.

Μάλιστα, σε αυτό το project επιστρατεύεται και ο διάσημος φωτογράφος Juergen Teller, γνωστός για το ρεαλισμό και τη "σκληρότητα" που διακατέχει το έργο του με σκοπό να αναδείξει την αληθινή φύση των θεμάτων του. Το αποτέλεσμα είναι ένα έργο τέχνης τόσο από τη fashion σκοπιά όσο και από φωτογραφικής άποψης.

H 80χρονη Joan Didion είναι το νέο πρόσωπο της Celine

Η επιλογή της Didion δεν είναι βέβαια αποκλειστικά βασισμένη στη λογοτεχνική της καριέρα. Η ίδια έχει υπάρξει style icon εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα μια ιδανική περσόνα για τον οίκο Celine που αναζητά πάντα τον τύπο της σοφιστικέ fashionista για να αναδείξουν τις δημιουργίες του. Άλλωστε η εικόνα που την απεικονίζει να κοιτάει αφηρημένα έξω από το αυτοκίνητό της έχει υπαρξει έμπνευση για πολλά fashion editorials και φωτογραφίσεις.

H 80χρονη Joan Didion είναι το νέο πρόσωπο της Celine - εικόνα 2

Η Joan Didion δεν είναι η μοναδική από το λογοτεχνικό στερέωμα που έχει συνεργαστεί με τον οίκο Celine. Το 2013 η Maya Aggelou ήταν επίσης το κεντρικό πρόσωπο του brand, που δείχνει να δίνει ιδιαίτερη σημασία σε προσωπικότητες από το χώρο της διανόησης εκτός από τα κορυφαία μοντέλα που συνεργάζεται συχνά.

Η Didion είναι πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Αναμένουμε το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα της καμπάνιας με αγωνία!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ