Follow us

#hmbalmaination: Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της πολυαναμενόμενης συνεργασίας στη Νέα Υόρκη

H editor-in-chief του MadameFigaro.gr, μεταδίδει από το Μεγάλο Μήλο -από την Ελένη Στασινοπούλου

#hmbalmaination: Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της πολυαναμενόμενης συνεργασίας στη Νέα Υόρκη

H editor-in-chief του MadameFigaro.gr, μεταδίδει από το Μεγάλο Μήλο -από την Ελένη Στασινοπούλου

Το λανσάρισμα των designer συνεργασιών των H&M αποτελεί, κάθε σεζόν, ένα από τα γεγονότα μόδας που προκαλεί τη μεγάλη ανατριχίλα στους απανταχού fashionistas- δεν θα το αρνηθώ, ανήκω και εγώ σε αυτή τη συμπαθή και άκακη κατηγορία ανθρώπων. Πριν δύο μέρες, ταξίδεψα ως την άλλη άκρη του κόσμου, την Νέα Υόρκη, για να βιώσω την εμπειρία #hmbalmaination και δεν το μετάνιωσα στιγμή.

#hmbalmaination: Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της πολυαναμενόμενης συνεργασίας στη Νέα Υόρκη

Η πρόσκληση ήταν- φυσικά- του αγαπημένου Η&Μ, του σουηδικού brand που κατάφερε να συλλάβει, να υλοποιήσει και, εντέλει, να απογειώσει, την υπέρτατη και πιο ιδιοφυή ιδέα fashion marketing των τελευταίων χρόνων. Πριν από μία δεκαετία, η εταιρεία, κατάφερε να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ υψηλής μόδας και highstreet fashion, με τις iconic συνεργασίες του, που είχαν σαν αποτέλεσμα τις εκάστοτε capsule συλλογές, με το μοναδικό design αλλά και τις προσβάσιμες τιμές που, κάθε σεζόν, προκαλούν μικρές εκρήξεις χαράς στους φανατικούς της μόδας. Αυτή τη χρονιά, ο οραματιστής σχεδιαστής που δέχτηκε να συνεργαστεί με την Σουηδική αλυσίδα, αποδεικνύοντας την ικανότητά του να κάνει αυτό το έπος της δημοκρατικής μόδας ακόμη πιο μεγαλειώδες, δεν είναι άλλος από τον Olivier Rousteing. Ο ταλαντουχος designer θα δώσει, έτσι, την ευκαιρία στους θαυμαστές του οίκου Balmain, να προσεγγίσουν τις sexy δημιουργίες του.

#hmbalmaination: Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της πολυαναμενόμενης συνεργασίας στη Νέα Υόρκη - εικόνα 2

Ακόμη και στη συνέντευξη Τύπου που μας έδωσε το πρωί της Τρίτης -ημέρας παρουσίασης της συλλογής-, ο Rousteing απέπνεε μια αυτοπεποίθηση αλλά και μια συστολή ταυτόχρονα. Μας αποκάλυψε ότι, για πρώτη φορά, διάλεξε αγαπημένα του, εμβληματικά κομμάτια από προηγούμενες συλλογές του Βalmain, δημιουργώντας μαζί με την H&M, ρούχα συλλεκτικού επιπέδου. Με την τιμή μερικών να είναι πιο υψηλή απ' ότι τα κομμάτια προηγούμενων συλλογών, ο ταλαντούχος Γάλλος παραδέχτηκε πως δημιούργησε ρούχα διαχρονικά που αποτελούν επένδυση σε γκαρνταρόμπες που το αναζητούν.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο και δες πάνω από 20 αποκλειστικές φωτογραφίες στο MadameFigaro.gr

#hmbalmaination: Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της πολυαναμενόμενης συνεργασίας στη Νέα Υόρκη - εικόνα 3
Η Ελένη Στασινοπούλου παραβρέθηκε στο fashion show και μας...ενημέρωσε πλήρως!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ