Follow us

Το πρώτο Eco-Gown του Armani

Για ποια διάσημη σχεδιάστηκε;

firth


Για ποια διάσημη σχεδιάστηκε;

Λίγο πριν ξεκινήσει η περίοδος των Βραβείων, η Livia Firth - πάντα ευαίσθητη με την οικολογική μόδα - εξέφρασε την επιθυμία της το κόκκινο χαλί να ξεκινήσει από φέτος να γίνεται όλο και πιο πράσινο. To project ονομάζεται Green Carpet Challenge! Είναι λοιπόν μάλλον περιττό να πούμε ότι ως πρωτοπόρος της ιδέας, η Livia έδωσε για μια ακόμα φορά το καλό παράδειγμα στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών φορώντας την πρώτη eco – τουαλέτα που σχεδίασε ο Giorgio Armani ειδικά για εκείνη.

Το πρώτο Eco-Gown του Armani

Ο βασικός στόχος του Armani ήταν να συνδυάσει το glam με την ηθική και το αποτέλεσμα ήταν μια εκπληκτική strapless μαύρη τουαλέτα με λευκές λεπτομέρειες που δημιουργήθηκε από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για την feminine γραμμή της. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, η τουαλέτα είναι φτιαγμένη από ίνες, που προέκυψαν από τη μη χημική ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών!

Το πρώτο Eco-Gown του Armani - εικόνα 2

Και ο ίδιος ο σχεδιαστής πάντως δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συνεργασία: «Ο ενθουσιασμός και η αφοσίωση της Livia σε αυτό τον σκοπό με ενέπνευσαν πολύ. Η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον είναι ένα θέμα που είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε»

Το πρώτο Eco-Gown του Armani - εικόνα 3

Για να δούμε λοιπόν; Θα είναι αυτή η αρχή του "πράσινου χαλιού";


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ