Follow us

Κατέβασε δωρεάν τα νέα apps της Benetton

Για μόδα, μουσική, sharing

benetton


Η κυκλοφορία των νέων συλλογών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 της Benetton συνοδεύεται από μια ανανεωμένη σειρά από apps για τη νέα γενιά smartphones και tablets. Όποια συσκευή και αν χρησιμοποιείς iPhone, iPad, Android ή Blackberry, θα βρεις app για την αγαπημένη σου εταιρία! Πολύ σύντομα θα βρεις και για Windows 7.

Μόδα, μουσική, sharing: τα νέα apps, 13 από τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα (και ετοιμάζονται ακόμα περισσότερα), αντιπροσωπεύουν το DNA της εταιρείας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία καμπάνια UNHATE και οι ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στα social media, οι οποίες συντέλεσαν ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν εγγραφεί περισσότερες από 500 εκατομμύρια επαφές, προκαλώντας μιας αύξηση 60% στους Facebook fans.

Μέσα από τις εφαρμογές αυτές της United Colors of Benetton, Sisley and Playlife μπορείς να μοιραστείς τo αγαπημένo σου look, να έχεις πρόσβαση σε μια μεγάλη λίστα μουσικών κομματιών, να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που μπορείς να αγοράσεις την τελευταία συλλογή και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία νέα των εταιρειών αλλά και ακόμα περισσότερα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ