Follow us

Viktor & Rolf στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από το show και την Katy Perry στην πρώτη σειρά! Plus: ποια ελληνίδα περπάτησε στο show;

victor rolf

Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από το show και την Katy Perry στην πρώτη σειρά! Plus: ποια ελληνίδα περπάτησε στο show;

Η στιγμή που φεύγει το κάλυμμα που προστατεύει την πασαρέλα είναι και η στιγμή που προαναγγέλει την έναρξη του κάθε show. Είναι όμως και η στιγμή που οι fashion λάτρεις αρχίζουμε να νιώθουμε αυτή τη γλυκιά ανυπομονησία για ό,τι θα ακολουθήσει. Όταν δε αυτή η διαδικασία συνοδεύεται από ενα εντυπωσιακό opening, τότε είναι η καλύτερή μας!

Τα φώτα χαμήλωσαν και εμφανίστηκε μπροστά μας ένα μονοπάτι που φωτιζόταν από το μεγάλο φεγγάρι που είχε πάρει τη θέση του στον τοίχο πάνω από την πασαρέλα. Οι φωτογράφοι αρχισαν να γρυλίζουν (συνήθως απλά φωνάζουν) και το show του πάντα πολύ δημιουργικού διδύμου Viktor & Rolf ξεκίνησε...


Είναι αλήθεια ότι οι συλλογές των Viktor & Rolf δεν αρεσουν σε όλους. Είναι επίσης αλήθεια ότι το δίδυμο δεν ενδιαφέρεται για το πόσο φορέσιμα είναι τα ρούχα ή τουλάχιστον δεν ενδιαφέρεται τόσο όσο για άλλα στοιχεία όπως το κομμάτι της έμπνευσης και η δημιουργική διαδικασία. Δεν χρειάζεται λοιπόν να πούμε ότι για μια ακόμα φορά τα ρούχα ήταν μικρά έργα τέχνης που προσέφεραν πλούσιο υλικό προς fashion μελέτη.

Tην αρχή έκαναν μερικά μεταξωτα sets (παντελόνι + top) με ιδιαίτερα prints για να δώσουν λίγο αργότερα τη θέση τους σε χαλαρά πουκάμισα - κάπες και δημιουργίες που ανέδειξαν τη μαεστρία του διδύμου στη χρήση της γούνας.

Σημείωση: δεν πρέπει σε αυτό το σημείο να παραλείψω να πω ότι το πουκάμισο - κάπα θα φορεθεί πολύ από την άνοιξη. Το είδαμε στα πιο cool μαγαζιά του Παρισιού και αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία! (εξίσου μοδάτη είναι και η εκδοχή του ως φόρεμα αλλά και ως σακάκι)



Όπως συμβαίνει πάντα στους Viktor & Rolf, επρόκειτο για ένα show με όλη τη σημασία της λέξης!

Πριν κλείσουμε όμως, δεν θα μπορούσαμε να μη μοιραστούμε μαζί σου τη φωτογραφία της ελληνίδας Ροζάννας Γεωργίου η οποία βρισκόταν ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στο show...





Να και μία φωτογραφία από το εντυπωσιακό φινάλε!


... αλλά η Katy Perry, η οποία παρακολούθησε το show από την πρώτη σειρά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ