Follow us

Η κορδέλα της Ρυθμικής... σε κόσμημα

Η Links of London εμπνέεται από το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής

linksoflondonrithmiki

Η Links of London εμπνέεται από το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής

Πρωτοεμφανίστηκε σαν ατομικό άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 1984, ενώ το 1996 στην Ατλάντα προστέθηκε και ως ομαδικό. Ο λόγος για το πιο εντυπωσιακό, ίσως, αλλά και πιο μαγευτικό Ολυμπιακό Άθλημα, τη Ρυθμική Γυμναστική.

Είναι ένα αποκλειστικά γυναικείο άθλημα, αυτό και η συγχρονισμένη κολύμβηση. Ένας συγκλονιστικός συνδυασμός χάρης, γυμναστικής και χορού όπου οι αθλήτριες εκτελούν σύντομες χορογραφίες με συνοδεία από μπάλα, κορίνες, σχοινάκι, στεφάνι και φυσικά κορδέλα. Η κορδέλα αυτή, είναι ειδική και φυσικά τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Έχει μήκος 7 μέτρα και είναι προσαρμοσμένη σε ένα ελαφροβαρές ραβδί 50-60 εκατοστών από ξύλο, μπαμπού, πλαστικό ή plexi glass.

Εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο, ο Επίσημος Σχεδιαστής Κοσμημάτων, Links of London, έφτιαξε μια σειρά από κοσμήματα, την σειρά Entwlne, εμπνευσμένη αλλά και αφιερωμένη στην κορδέλα της Ρυθμικής Γυμναστικής αποτυπώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αέναη και γεμάτη χάρη κίνησης της.

Η κορδέλα της Ρυθμικής... σε κόσμημα


Διάβασε επίσης:
Η Links of London σχεδιάζει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η επίσημη σειρά κοσμημάτων για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012
Η Stella McCartney σχεδιάζει τις στολές των Ολυμπιακών του 2012!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ