Follow us

Η Natalia Vodianova και η δήλωση που σόκαρε

Τι είπε και προκάλεσε αντιδράσεις;

natalia_vodianova

Τι είπε και προκάλεσε αντιδράσεις;

Λίγο η dream - come - true ιστορία - της (από μια λαϊκή στη Ρωσία βρέθηκε στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου), λίγο τα 3 χαριτωμένα παιδιά της, λίγο το γλυκό της πρόσωπο, η Natalia Vodianova μας ήταν πάντα ιδιαίτερα συμπαθής. Έλα όμως που οι τελευταίες της δηλώσεις μας στενοχώρησαν.

Αναφερόμαστε σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε το μοντέλο, στην οποία άγγιξε και το ζήτημα της διατροφής. Η Natalia λοιπόν δήλωσε ότι σέβεται και αγαπά πολύ το σώμα της και γι αυτό και φροντίζει να τρώει υγιεινά και να γυμνάζεται ενώ συνέχισε λέγοντας ότι όταν το παρακάνει με το φαγητό αισθάνεται πολύ άσχημα και ότι «Όταν τρως σαν γουρούνι είναι λογικό να νιώθεις σαν γουρούνι!». Αυτό που σόκαρε όμως περισσότερο ήταν η παρακάτω φράση της:

«Είναι καλύτερο να είσαι skinny από το να είσαι χοντρός».


Αν και το μοντέλο έσπευσε να πει ότι αναφέρεται στην παχυσαρκία και τα προβλήματα που μπορεί αυτή να προκαλέσει, οι αντιδράσεις από όσους την άκουσαν δεν άργησαν να δημοσιοποιηθούν. Πολλοί, βλέπεις είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μια τέτοια δήλωση δεν θα αργήσει να γίνει το νέο slogan των διαφόρων sites που επικροτούν τη νευρική ανορεξία και ότι το μοντέλο θα έπρεπε να βρει έναν άλλο τρόπο για να υποστηρίξει τη θέση της.

Εσύ τι λες; Συμφωνείς ή διαφωνείς με τη δήλωση της Vodianova;


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ