Follow us

Η Miss Sixty μας παρουσιάζει την πιο stylish συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012

Με 7 απίστευτες σειρές δε θα ξέρουμε τι να αγοράσουμε...

Misssixtysyllogikalokairianoixi2012


Με 7 απίστευτες συλλογές δε θα ξέρουμε τι να αγοράσουμε...

H Miss Sixty μας παρουσιάζει τη συλλογή την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις αρκετό χώρο στο ντουλάπα για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με τα ξεχωριστά και ιδιαίτερα ρούχα μέσα από τις 7 διαφορετικές σειρές που λανσάρονται για σένα.



Η Miss Sixty μας παρουσιάζει την πιο stylish συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012

Αν είσαι λίγο πιο κλασική και διαχρονική και δεν ξεκολλάς από το αγαπημένο σου jeans τότε σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Μotorbike στυλ με glam και λεπτομέρειες από δαντέλα συνδυάζονται άψογα στην σειρά των Denim, που πάντα θα υπάρχει και διαρκώς ανανεώνεται, ενώ με τις καινούριες σειρές Blue Planet και Blue Dream, διαλέγεις εσύ αν θες να μεταμορφωθείς στη βασίλισσα των 70s ή να γίνεις μια βέρα Ιταλίδα αντίστοιχα.


Η Miss Sixty μας παρουσιάζει την πιο stylish συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 - εικόνα 2

Αν από την άλλη είσαι αρκετά δυναμική και αποφασιστική τότε η σειρά Moto Couture θα σε απογειώσει. Το γκρι γίνεται το απόλυτο χρώμα σε μίνι φορέματα και tops, στολίζεται με καρφιά και μαζί με τα biker jackets δημιουργείς ένα rock-chic αποτέλεσμα.


Η Miss Sixty μας παρουσιάζει την πιο stylish συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 - εικόνα 3

Ας μην ξεχνάς όμως ότι έρχεται καλοκαίρι και τα χρώματα του ουράνιου τόξο κάνουν το δικό τους έξαλλο παιχνίδι. Συνεπώς, δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά πρώτον στη σειρά Desert Storm που αποτελείται από skinny-fit denims και φλούο αποχρώσεις που ενισχύουν τη σιλουέτα αλλά και έντονους συνδυασμούς του ροζ και του κίτρινου καθώς επίσης και στη σειρά The Secret Garden η οποία αποτελεί ύμνο στο καλοκαίρι και ακολουθεί την ατμόσφαιρα των 70s της Καλιφόρνια.


Η Miss Sixty μας παρουσιάζει την πιο stylish συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 - εικόνα 4

Η Miss Sixty φέτος μας παρουσιάζει μια καινοτομία στην καλοκαιρινή της συλλογή με την σειρά Urban Frenzy. Οι καπαρντίνες είναι το κυρίαρχο κομμάτι της σειράς και αναδεικνύουν το στυλ της business woman που θέλει αν νοιώθει ξεχωριστή όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδιόμορφες τρέσες, ρίγες και floral τυπώματα σε μπλε και κόκκινα backgrounds διακοσμούν πουκάμισα και T-Shirts. Ψηλόμεσα παντελόνια και glam-cut καπαρντίνες παρουσιάζονται σε γήινα χρώματα και τόνους του μπεζ.


Η Miss Sixty μας παρουσιάζει την πιο stylish συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 - εικόνα 5

Το πάθος και η θηλυκότητα είναι οι αξίες που η Miss Sixty αναδεικνύει ούτε ή άλλως αλλά με έμβλημα την πεταλούδα τα ενισχύει περαιτέρω. Η σειρά Butterfly Soul υιοθετεί το κόκκινο ως κυρίαρχο χρώμα ενώ φορέματα με έναν ώμο και οι διαφάνειες θα σου δώσουν την απαραίτητη πινελιά του σέξι που όλες θέλουμε. Όλα αυτά βέβαια, μπορούν να συνδυαστούν κατάλληλα και να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά η Miss Sixty θέλοντας να επεκτείνει λίγο ακόμα τις δυνατότητές της προτείνει τη σειρά French Kiss για τα αποκλειστικά βραδινά μας ντυσίματα με ολόμαυρα φορέματα, μίνι φούστες, σορτσάκια, φορέματα με διαφάνειες από δαντέλα στην πλάτη και ροζ biker jackets που συνδυάζονται με λεπτομέρειες bon ton όπως μεγάλα πουά τυπώματα και σούρες σε πουκάμισα και μεταξένια tops.





Δες επίσης:
Street Style Icons @ΜissBloom.gr: Ξεκινάει ο μεγάλος διαγωνισμός!
Δες τις Street Style φωτογραφίες των Missbloomers!
Street Style Icons: Backstage στη φωτογράφηση του Miss Bloom team
VOGUE EYEWEAR ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ