Follow us

Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014/2015: Τα νέα trends στο office look

Πώς θα προσαρμόσεις τις τάσεις της μόδας από τις διεθνείς πασαρέλες στο καθημερινό σου look στο γραφείο.

dior

Πώς θα προσαρμόσεις τις τάσεις της μόδας από τις διεθνείς πασαρέλες στο καθημερινό σου look στο γραφείο.


Ναι είναι αλήθεια οτι όλες έχουμε στο μυαλό μας μια λίγο έως πολύ αποστειρωμένη μορφή του office look ή νιώθουμε πολλές φορές οτι δεν είναι αυτός ο τομέας οπου θα εξαντλούμε τη δημιουργικότητά μας με τα ρούχα. Η κατάληξη αυτής της σκέψης είναι πιθανότατα ένα λίγο βαρετό outfit και αν αναλογιστείς οτι φορώντας αυτά τα ρούχα περνάς παραπάνω από τη μισή σου μέρα εύκολα μπορεί να βαρεθείς την καθημερινή σου εικόνα.

Αλλά όχι. Όχι εσύ φίλη fashion-connoisseur. Eσύ είσαι γνώστης και ξέρεις καλά οτι η πασαρέλα (μπορεί και πρέπει να) είναι μέρος μιας καθημερινής εμφάνισης.

Η δημιουργικότητα δεν έχει ώρες και μέρες, τα trends μας φτιάχνουν τη διάθεση και μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση εκτός από το να σε κάνει τελικά expert στις φετινές τάσεις στρέφει και τα μάτια των γύρω σου πάνω σου.


Θα το κάνεις καλά αν δεις προσεκτικά τι εντοπίσαμε στα πιο μεγάλα fashion runways. Go! [gallery ids="85888,85889,85891,85893,85894,85895,85896,85897,85898,85899,85900,85901,85902,85903,85904,85905,85906,85907,85908,85909,85910,85911"]

H pencil skirt δεν έφυγε ποτέ από τη λίστα με τα hot trends. Φόρεσέ την με τα αγαπημένα σου sneakers και επένδυσε στη leather εκδοχή της (Acne)

Η νέα τάση προτείνει να αντικαταστήσουμε το opaque καλσόν μας με ένα skinny παντελόνι για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα (Balenciaga)

To bomber jacket είναι κομμάτι των street αλλά και των office εμφανίσεων, με ενδιαφέρουσες υφές και prints (Dries van Noten, Paul&Joe)

Tα φορέματα με εντυπωσιακά prints είναι δυνατό κομμάτι της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας και δίνουν το απαραίτητο twist σε ένα αυστηρό ρούχο (Carven)

Γενικά τα φορέματα ακολουθούν φέτος sixties αισθητική, με μεσαίο μήκος, γεωμετρικές γραμμές και επιφάνεις με φωτεινά χρώματα (Louis Vuitton, Gucci)

Η γούνα έχει την τιμητική της αυτή τη σεζόν και τα φορέματα με fur λεπτομέρειες είναι ό,τι πιο επίκαιρο στα outfits για το γραφείο (ΒCBG MaxAzria)

Όχι, η ολόσωμη φόρμα δεν ανήκει μόνο στις καλοκαιρινές σου αναμνήσεις αλλά έχει εξίσου ισχυρή παρουσία στις χειμωνιάτικές σου εμφανίσεις (Ιsabel Marant, H&M)

To κλασικό smoking ανανεώνεται με έντονο χρώμα και silk υφή (Dior)

Πλεκτά all-over: Το knitwear είναι μια από τις βασικές τάσεις του χειμώνα, μάλιστα εκτός από τα μεγάλα πουλόβερ βλέπουμε και πλεκτές φούστες και παντελόνια (Celine)

To office look για πολλές από εμάς (και δικαίως) είναι συνώνυμο του ταγιέρ. Για να δώσεις μια νέα νότα στο σύνολό σου επίλεξε ένα έντονο χρώμα (Chanel)

Tο κολακευτικό tailored υφασμάτινο παντελόνι είναι φέτος ψηλόμεσο και αέρινο (Chloe)

Τα μικρά pops απο έντονο χρώμα πάνω σε ένα σκούρο σύνολο είναι super hot τάση και ο τρόπος να προσθέσεις χρώμα στο φθινοπωρινό/χειμωνιάτικο σκηνικό (Μaison Martin Margiela)

Επένδυσε σε ένα deux-pieces με prints. Κολακεύει τη γραμμή του σώματός σου καθώς δε δημιουργεί "χωρίσματα" στο μάτι (Dolce&Gabbana)

Το βελούδο κάνει φέτος θεαματική επιστροφή. Αν διαλέξεις culottes κάνε τον εκρηκτικό συνδυασμό velvet culottes και brogues (Εmporio Armani)

H full skirt είναι ακόμα ένα τεράστιο hit. Συνδύασέ τη με πλεκτά και επένδυσε στο συνδυασμό γήινων και έντονων χρωμάτων (Vionnet)

Το oversized παλτό είναι ο καταλληλότερος σύντροφοε για κάθε office outfit (Hermes)

Mη διστάσεις να φορέσεις πολλά prints μαζί στη λογική του mix and match. Για ασφαλές αποτέλεσμα, κράτησέ τα στους ίδιους χρωματικούς τόνους (Paul Smith)

Tα neon χρώματα έχουν επιστρέψει. Για να μην καταλήξεις με ένα υπερβολικό αποτέλεσμα, φρόντισε να ενσωματώσεις έντονο χρώμα σε ένα κομμάτι του outfit σου (Polo Ralph Lauren)

Το schoolgirl look έχει τις απαραίτητες δόσεις από θηλυκά και preppy στοιχεία (Saint Laurent)

Το crop top είναι αγαπημένο item και τη νέα σεζόν, πώς αλλιώς παρά στην πλεκτή εκδοχή του (Topshop Unique)

Aν πρέπει να διαλέξεις ένα trend για φέτος, αυτό είναι τα φορέματα τύπου waistcoat, με τονισμένη μέση και πέτο (Μax Mara)

To smoking κυκλοφορεί και σε bodycon εκδοχή, ενώνοντας το αυστηρό και το sexy στην καθημερινότητά σου (Versace)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ