Follow us

Ελληνικό λάδι στο Harrods

Το ελληνικό ελαιόλαδο λ /lambda/ είναι η ελληνική gourmet επιλογή του Harrods στο Λονδίνο αυτά τα Χριστούγεννα.

Ελληνικό λάδι στο Harrods

Το ελληνικό ελαιόλαδο λ /lambda/ είναι η ελληνική gourmet επιλογή του Harrods στο Λονδίνο αυτά τα Χριστούγεννα.


Πραγματικά αισθάνεσαι πολύ όμορφα όταν γράφεις για ένα ελληνικό προϊόν που “σκίζει” στο εξωτερικό, αισθάνεσαι μία μικρή εθνική ανάταση. Φέτος ανάμεσα στις gourmet επιλογές του Harrods για την εορταστική περίοδο περίοπτη θέση κρατά το ελληνικότατο ultra premium ελαιόλαδο λ /lambda/.

Ελληνικό λάδι στο Harrods

Συγκεκριμένα, το Harrods κάθε χρόνο δημιουργεί το Harrodian, μια μοναδική επιλογή από πάνω από 40 gourmet προϊόντα που προτείνει στους εκλεκτικούς πελάτες του,
του οποίου το φετινό κόστος ανέρχεται στις 2.500 λίρες. Το μοναδικό λοιπόν ελαιόλαδο που περιλαμβάνεται στο Harrodian φέτος είναι το δικό μας λ /lambda/ της εταιρίας Speiron. Για όσους δεν το ξέρουν ήδη, το λ /lambda/ είναι ένα αυστηρά περιορισμένης παραγωγής ultra premium ελαιόλαδο, βραβευμένο με Silver World Medal στα New York Festivals Awards 2008 κι έχει επανειλημμένα ανά χρονιά Έντονη Μέση Τιμή Φρουτώδους (mF: 6.0).

Ελληνικό λάδι στο Harrods - εικόνα 2

Κατάγεται από μερικά από τα παλαιότερα ελαιόδεντρα της Ελλάδας και από Κορωνέικη ποικιλία. Είναι αφιλτράριστο, ιδιαίτερα χαμηλής οξύτητας και η εμφιάλωση του γίνεται εξ’ ολοκλήρου χειροποίητα, μπουκάλι-μπουκάλι. Περνάει πέντε ποιοτικούς ελέγχους με προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια από αυστηρά ειδικευμένο προσωπικό.
Εκτός του Harrods, εξάγεται και στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Σιγκαπούρη και στο Χονγκ Κονγκ, σε κορυφαία delis και luxury chic ξενοδοχεία.

Ελληνικό λάδι στο Harrods - εικόνα 3

Επιπλέον, διατίθεται online από το www.speironcompany.com.


Δες επίσης:
Προσοχή στο ροζ γορίλα της Μπουτάρη
Το αγαπημένο ελληνικό γιαούρτι όλης της οικογένειας
Cupcakes μανία! Το πιο γλυκό βιβλίο κυκλοφόρησε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ