Follow us

H Ελένη Ψυχούλη μας δίνει βήμα-βήμα τη συνταγή για κοτόπουλο με λεμόνι και μέλι

Plus: Μας ταξιδεύει στο νέο αγαπημένο της στέκι στη Θεσσαλονίκη και μας ξεναγεί σε μια μικρή μαγική αυλή στο Γαλάτσι

H Ελένη Ψυχούλη μας δίνει βήμα-βήμα τη συνταγή για κοτόπουλο με λεμόνι και μέλι

Plus: Μας ταξιδεύει στο νέο αγαπημένο της στέκι στη Θεσσαλονίκη και μας ξεναγεί σε μια μικρή μαγική αυλή στο Γαλάτσι


Η Ελένη μαγειρεύει στην κουζίνα του σπιτιού της ένα μοσχομυρωδάτο κοτόπουλο με λεμόνι και μέλι, μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για το καθημερινό τραπέζι. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή βήμα βήμα.

Μας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Φρειδερίκο, το καφέ του του Δημήτρη Μίκου, ο οποίος θα μπορούσε να πρωτοπορήσει ανοίγοντας το πρώτο ιδιωτικό μουσείο του κιτς στην Ελλάδα. Διάβασε εδώ το post.

Τέλος, μας ξεναγεί στο Ηλιόγευστο, το εστιατόριο που άνοιξαν η Βάσια και η Τέτη, από τον χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών, οι οποίες αποφάσισαν τελικά να σκηνοθετήσουν μια μικρή μαγική αυλή στο Γαλάτσι, που ανάμεσα στα γεράνια της και το ξύλινο παρκέ έχει κάτι από την παστέλ αύρα της πρώτης μέρας στο νηπιαγωγείο. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα για τα εντυπωσιακά πιάτα του εστιατορίου.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ