Follow us

Η Ελένη Ψυχούλη μας μαγειρεύει βήμα βήμα: Κόκκινα γιουβαρλάκια με πλιγούρι

Μας ταξιδεύει στη Λέσβο μέσα από ένα γκουρμέ μπακάλικο στο Μοναστηράκι και μας συστήνει τη Λόλα, το ουζερί του κυρ-Γιάννη στη Θεσσαλονίκη.

Ελένη Ψυχούλη

Μας ταξιδεύει στη Λέσβο μέσα από ένα γκουρμέ μπακάλικο στο Μοναστηράκι και μας συστήνει τη Λόλα, το ουζερί του κυρ-Γιάννη στη Θεσσαλονίκη.


Η Ελένη μας υποδέχεται αυτή την εβδομάδα στη κουζίνα του σπιτιού της και μας μαγειρεύει τη μακεδονική εκδοχή ενός αγαπημένου ελληνικού πιάτου. Δες όλες τις λεπτομέρειες και τις φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ.

Μας καλεί σε ένα γκουρμέ ταξίδι στη Λέσβο με μια επίσκεψη στο γκουρμέ μπακάλικο "Πέρι Λέσβου" στο κέντρο της Αθήνας. Μάθε περισσότερα εδώ.

Τέλος μας συστήνει στη Λόλα, ένα ξεχωριστό ουζερί στη Θεσσαλονίκη με εντυπωσιακούς μεζέδες. Πάρε μια γεύση με ένα κλικ εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ