Tasty Guide : Κυρίως Πιάτα11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2020

Γεμιστά Ψωμάκια με Αυγό, Γραβιέρα και Ζαμπόν

Με 12′ ψήσιμο θα έχετε αυγά με ρευστό κρόκο και μαγειρεμένο ασπράδι.

Γεμιστά Ψωμάκια με Αυγό, Γραβιέρα και Ζαμπόν

Γεμιστά Ψωμάκια με Αυγό, Γραβιέρα και Ζαμπόν

Υλικά

4 στρογγυλά αφράτα ψωμάκια για μπέργκερ ή σάντουιτς

100 γρ. ζαμπόν γαλοπούλας

100 γρ. τριμμένη γραβιέρα

100 γρ. τυρί κρέμα

4 αυγά

Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ