Στις «Γλυκές Αλχημείες» που κυκλοφορούν!
Το περιοδικό «Γλυκές Αλχημείες» του Στέλιου Παρλιάρου κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 27 Μαρτίου, έχει 162 σελίδες και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνταγές για το πασχαλινό τραπέζι, τσουρέκια και κουλούρια, νηστίσιμα γλυκά, ιδέες για τα κεράσματα της βάφτισης, Πολίτικα γλυκά αλλά και μια αναδρομή στην πορεία του Στέλιου Παρλιάρου μέσα από 15 γλυκά που άφησαν εποχή.
Το MissBloom.gr εξασφάλισε δύο συνταγές ζαχαροπλαστικής του ειδικού και τις παρουσιάζει:
Και εδώ πώς θα φτιάξεις σαρλότ με χειροποίητα σαβαγιάρ, πορτοκάλι και φράουλες.
Περισσότερες συνταγές στις «Γλυκές Αλχημείες» που κυκλοφορούν!
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr